Παράταση λειτουργείας στην έκθεση "Leonardo Da Vinci"

Εκτύπωση

Παράταση λειτουργείας στην έκθεση "Leonardo Da Vinci"

16/10/09

Ο Δήμος Γουβών και η ΑΛΦΑ Εκθεσιακή, διοργανωτές της έκθεσης «Leonardo da Vinci: Εφευρέτης και Επιστήμονας» που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στο Πολιτιστικό Πάρκο «Ειρήνη» (πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών) στο Δήμο Γουβών, ανακοινώνουν την παράταση λειτουργίας της έκθεσης. 

Στους έξι μήνες λειτουργίας της στην περιοχή μας, η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων τουριστών, αλλά και κατοίκων της Κρήτης, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, μας ενθαρρύνει να:
παρατείνουμε το χρόνο λειτουργίας της ως τις 5 Ιανουαρίου 2010, με ώρες επισκέψεων από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα καθημερινά και τις Κυριακές.  

Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς δεκάδες σχολεία και όλων των βαθμιδών και από όλες τις περιοχές τις Κρήτης επισκέπτονται την έκθεση καθημερινά.

Η συνέχιση της έκθεσης εξασφαλίζεται με τη συμβολή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, οποία τη συνδράμει ηθικά και υλικά, υπογραμμίζοντας έτσι το μεγάλο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η έκθεση «Leonardo da Vinci: Εφευρέτης και Επιστήμονας» για το κοινό του Νομού μας και της Κρήτης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία