Δήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Δήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου

14/10/09

Η μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, επισφράγισε την επιθυμία του λαού για αλλαγή. Η νέα Κυβέρνηση που ορκίστηκε στις 7 Οκτωβρίου, είναι μια Κυβέρνηση Ελπίδας και Αισιοδοξίας για τη χώρα. Μια Κυβέρνηση που έχει να αντιμετωπίσει, χωρίς κανένα χρονικό περιθώριο τα οξύτατα προβλήματα που κληροδότησε η καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά με κατεύθυνση την ικανοποίηση των προσδοκιών του Ελληνικού Λαού.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου, αποτελεί εγγύηση για την πορεία αυτή.

Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές έδωσε έναν μεγάλο αγώνα, με πάθος και ήθος, όπως αρμόζει στη δημοκρατική παράταξη. Έναν αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις, δίπλα στον πολίτη, για τον πολίτη. Η προσπάθεια αυτή δεν θα σταματήσει τώρα. Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας του πολιτικού προγράμματος και δεσμεύσεων του κινήματος μας και ο υπερασπιστής του έργου της Κυβέρνησης.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν για να γυρίσει σελίδα η χώρα και ο νομός μας. Αξίζουν ιδιαίτερα θερμά συγχαρητήρια στους υποψηφίους βουλευτές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου μας σε κάθε πόλη και χωριό, σε όλους τους χώρους εργασίας. Όλοι μαζί ξεπεράσαμε δυσκολίες που αναμφισβήτητα είχε ο αγώνας αυτός και καταφέραμε να πετύχουμε.

Η Ν.Ε συγχαίρει το νέο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Όθωνα για την εκλογή του και με την ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας Βουλής του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. Συγχαίρει επίσης τον απερχόμενο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ηλία Λαμπίρη για την ιδιαίτερα θετική βουλευτική του θητεία.

Η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Ρεθεμνιώτες που στήριξαν με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ και του έδωσαν αυτή την ιστορική νίκη και καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στις καθημερινές πολιτικές διεργασίες και με τη στήριξη, τις προτάσεις και τις ιδέες τους να συμβάλλουν στην καλυτέρευση της  ζωής όλων.

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί αυτή τη στιγμή την ελπίδα του ελληνικού λαού. Είναι η ώρα όλοι μας να τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία