Σχοινάς - Αποστολάκης στην "Παρθενική" σήμερα στον FLY 95,9 FM

Εκτύπωση

Σχοινάς -Αποστολάκης στην "Παρθενική" σήμερα στον FLY 95,9 FM

          12/10/09

της Εύης
Κοσμά
Όλα είναι έτοιμα και έτσι την παρθενική της εμφάνιση κάνει σήμερα η ραδιοφωνική εκπομπή «Απογευματινό Δελτίο» στον FLY 959 FM στις 5 το απόγευμα. Μια εκπομπή της δημοσιογραφικής ομάδας της εφημερίδας «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» που συνεχίζει την πορεία της έπειτα από ένα πολύ καλό ξεκίνημα που έτυχε σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και εν μέσω θερμού πολιτικού τοπίου.

Το ύφος της εκπομπής είναι εντελώς κοινωνικό αφού σχετίζεται με την ανάπτυξη των θεμάτων που απασχολούν το Ρέθυμνο κατά κύριο λόγο ενώ η ροή του προγράμματος περιλαμβάνει πολύ κους κους με τους συντελεστές της εκπομπής στα μικρόφωνα, αφού καλούνται να σχολιάσουν σε ανάλαφρο πάντα σκηνικό, τα θέματα που άπτονται της Ρεθυμνιώτικης κοινωνίας.

Κάθε απόγευμα από τις 5 έως τις 7 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) θα έχετε τη δυνατότητα να ακούτε θέματα που για πρώτη φορά θα «παίζουν» την ίδια μέρα, αφού ως γνωστόν μέχρι σήμερα ό,τι λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας το μαθαίναμε πάντα, την επομένη από το Τύπο και τα ραδιόφωνα!

Συντονιστείτε λοιπόν στον FLY 959 FM κάθε απόγευμα και στην ραδιοφωνική εκπομπή «Απογευματινό Δελτίο» για να είστε πάντα ενήμεροι και πάντα ... πρώτοι!!

Η σημερινή αντζέντα...

Σήμερα το μενού της εκπομπής όσων αφορά την αντζέντα της θεματολογία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα τραπεσιτικό σχετικά με το τι αλλάζει στην δανειοδότηση επιχειρήσεων και πολιτών.

Κύριος ομιλιτής θα είναι ο κ. Γιάννης Αποστολάκης, Γενικός Διευθυντής της ALMECO, πρώην Διεθύνων Σϋμβουλος της A.T.E. BANK, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τραπεζικό χώρο.
Ο τεχνοκράτης κ. Αποστολάκης θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις και στο άνοιγμα της νέας κυβέρνησης στο τραπεζικό κλάδο, θέματα που αφορούν τον μέσο Ρεθυμνιώτη αφού όλοι λίγο έως πολύ καλούμαστε να καλύψουμε τις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσις μας με μαρκοπρόθεσμα αποπληρωμές δανείων.

Επόμενος καλεσμενος στος έξι και τέταρτο ακριβώς θα είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε πολύ το τελευταίο καιρό την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου ειδικότερα κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ο λόγος για τον κ. Κωστή Σχοινά όπου θα μας σχολιάσει την επικαιρότητα στο Νομό και όχι μόνο ενώ μεταξύ άλλων θα αναφερθούμε και το "πάγωμα" των ημιυπαίθριων χώρων στις οικοδομές, αφού ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας.

Να θυμίσουμε ότι και οι ακροατές από το διαδίκτυο ανά τον κόσμο, θα μπορούν να συντονίζονται στο streaming του σταθμού που σας προσφέρεται από το AgoraPress.gr στο αντίστοιχο παράθυρο (link) και να ακούνε την αγαπημένη τους συχνότητα.

«Απογευματινό Δελτίο» στον FLY 95,9 Fm.

Η ειδησεογραφία της ημέρας ζωντανά και σε πρώτο χρόνο μετάδοσης!

Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα της πόλης στο καλύτερο σταθμό του Ρεθύμνου.
Με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά.
Συμπαρουσιαστής και ηχολήπτης: Σάββας Γωνιοτάκης.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία