Χασισοφυτεία στην Αγιά του δήμου Κουλούκωνα

Εκτύπωση

Χασισοφυτεία στην Αγιά του δήμου Κουλούκωνα 

12/10/09
του Βασίλη Κασιμάτη

Μια ακόμα επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την εκρίζωση δενδρυλλίων χασίς πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί. Επίγειες δυνάμεις σάρωσαν στην κυριολεξία ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας με την συνδρομή ανδρών της ομάδας ειδικών αποστολών αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν πέσει στην αντίληψή τους εντόπισαν στην αγροτική περιοχή Αγιά του δήμου Κουλούκωνα μια χασισοφυτεία με 180 δενδρύλλια κάνναβης.
Το ύψος των δενδρυλλίων φτάνει τα τρία μέτρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω φυτεία ήταν σε δυο κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους με πυκνή και θαμνώδη βλάστηση.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ιδιοκτητών της φυτείας. Την προανάκριση διενεργούν αξιωματικοί του τμήματος ασφαλείας Γεοποτάμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη αρχή του καλοκαιριού οι αστυνομικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού, έχουν εκριζώσει και κατασχέσει συνολικά 1.759 δενδρύλλια κάνναβης και 278 φυτώρια.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία