Κορυφαίες αθλήτριες του beach volley από τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο!

Εκτύπωση

Κορυφαίες αθλήτριες του beach volley από τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο!

9/10/09

  • Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη.

Δυο λαμπρές παρουσίες στον παγκόσμιο χώρο του beach volley δίνουν το «παρών» σε camp που διοργανώνεται στο Ρέθυμνο από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου.
Τη συμμετοχή των κοριτσιών από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην Ισπανία απέτρεψε την τελευταία στιγμή ένα κοινό τους κρυολόγημα και έτσι αναμένονται τη δευτέρα στο Ρέθυμνο για το camp προετοιμασίας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην αθλητική εγκατάσταση του ΔΑΟΡ, στην παραλία του Ρεθύμνου.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, μετά το camp του Ρεθύμνου, στο τουρνουά του Παγκοσμίου Σιρκουί με ακόμη δύο στάσεις (Κίνα, 27 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου και Ταϋλάνδη, 3-9 Νοεμβρίου).

Στο Ρέθυμνο έρχονται επίσης βαρύγδουπα ονόματα του χώρου, όπως οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του 2008, Γκόλερ/Λούντβιγκ από τη Γερμανία και οι συμπατριώτισσες τους Χόλτβικ/Ζέμλερ με δύο πρωτιές φέτος σε σιρκουί της Γερμανίας και της Αυστρίας.

Τις παρουσίες στο τουρνουά συμπληρώνουν οι Βελγίδες Βανμπρίνταμ/Μούχα που πήραν φέτος για πρώτη φορά την πρώτη θέση στο τουρνουά που διεξήχθη στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας.
Οι ομάδες θα προπονούνται όλο το προαναφερθέν διάστημα τα πρωινά και τα απογεύματα και στις 16 και 17 Οκτωβρίου θα διαγωνιστούν σε ένα φιλικό τουρνουά το οποίο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου!! 

Παναγιώτης Ζακυνθινός: «Ιδανικό το Ρέθυμνο για τη διοργάνωση αυτό του camp».
Ο προπονητής των χρυσών Ελληνίδων του beach volley, Παναγιώτης Ζακυνθινός, σε δηλώσεις του αναφορικά με τη διοργάνωση αυτή, ανέδειξε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στην πόλη της Κρήτης:
«Μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας, το camp του Ρεθύμνου μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι σε ισχυρά ονόματα του αθλήματος, ενώ το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις υπόλοιπες κοπέλες που θα μας αντιμετωπίσουν.
Θεωρώ ως ιδανική επιλογή την πόλη του Ρεθύμνου για τη διεξαγωγή του τουρνουά αυτού, μιας και η πόλη προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή των προπονήσεων και των αγώνων. Εγώ μάλιστα έχω το Ρέθυμνο στην καρδιά μου αφού έπαιξα ένα χρόνο βόλεϊ στον ΟΠΕΡ, έχω πάρα πολλούς φίλους στην πόλη και μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να τους συναντήσω ξανά
».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία