«Απογευματινό Δελτίο». Η νέα ραδιοφωνική εκπομπή μας στον FLY 959 FM καθημερινά από 5 έως 7 το απόγευμα

Εκτύπωση

«Απογευματινό Δελτίο»
Η νέα ραδιοφωνική εκπομπή

 

  • Ραδιοφωνική εκπομπή «Απογευματινό Δελτίο» στον FLY 959 Fm Καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα

Η κοινωνικο-ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή της δημοσιογραφικής ομάδας της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, «Πρωινό Δελτίο» έγινε ... απογευματινή.
Μετονομάστηκε μάλιστα και για τις ανάγκες της ώρας σε «Απογευματινό Δελτίο»!

Το επιτελείο της εκπομπής σε συνεργασία με τους συντελεστές της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ έπειτα και από την πολύ μεγάλη απήχηση που έτυχε η μετάδοση των πρωινών εκπομπών μας το τελευταίο ενάμιση μήνα, αποφάσισαν να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο ... «σπίτι».

Οι λόγοι που μας ώθησαν να διακόψουμε τη συνεργασία με τον Alpha Fm, είχαν να κάνουν με μια γενικότερη αστάθεια από πλευράς της ιδιοκτησίας του σταθμού, καθώς επίσης και με θέματα που αφορούσαν τη μουσικό πρόγραμμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συμβάδιζε με το ύφος των συντελεστών της εκπομπής "Πρωινό Δελτίο". Επικουρικά και η χαμηλή θέση που καταλαμβάνει ο Alpha Fm στης "μη αιχμής" ώρες, ήταν ακόμα ένα στοιχείο το οποίο δεν συμπορευόταν και ήταν δυσανάλογο με τον όγκο και τη "φωνή" της εκπομπής μας.
Ευχαριστούμε σε κάθε περίπτωση το σταθμό Alpha FM για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή τύχη στην μελλοντική του πορεία.

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία της εκπομπής  «Πρωινό Δελτίο» δεχθήκαμε αρκετές νέες επαγγελματικές προτάσεις από μεγάλους Ρεθυμνιώτικους σταθμούς.

Τελικά αποφασίσαμε να επιλέξουμε τη συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό FLY 959 Fm (στους 95,9 Fm) όπου σταθερά βρίσκεται πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας των εταιριών που διενεργούν  ανάλογες  μετρήσεις.
Για τον FLY 959 Fm πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται.
Η πορεία του, η φιλοσοφία του, το ήθος, οι δεσμεύσεις του και κυρίως ο καθαρός του λόγος σε όλα τα επίπεδα είναι γνωστά σε όλο το Ρέθυμνο.

Έτσι δύο μεγάλες ομάδες "παντρεύονται" σήμερα και δημιουργούν τις βάσεις για μια υγιή συνεργασία με μεγαλόπνοα σχέδια.

Ταυτόχρονα και επειδή είναι σε όλους γνωστό ότι ο Όμιλος Μ.Μ.Ε. AGORA πρωτοτυπεί πάντα, προσφέροντας στο Ρέθυμνο νέες εφαρμογές ενημέρωσης, θεσπίζοντας νέους κανόνες στο τρόπο και στον όγκο μετάδοσης της ειδησεογραφίας, επιχείρησε μια νέα βαθιά τομή και στην ραδιοφωνική ενημέρωση.
Ο λόγος για την αλλαγή ωραρίου μετάδοσης των ραδιοφωνικών μας εκπομπών που πλέον θα είναι το απόγευμα. 
Είναι κατανοητό ότι όταν κάτι συμβαίνει σήμερα, εσείς το μαθαίνετε αύριο από το Τύπο και τα ραδιόφωνα. Αυτό πλέον άλλαξε.
Στο "Απογευματινό Δελτίο" έχετε πλέον την δυνατότητα να μαθαίνετε για το τι συμβαίνει στο νομό και στη πόλη μας ... την ώρα σχεδόν που γίνεται!

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ενώ στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα υπάρχουν πολύ αξιόλογες κοινωνικο-ενημερωτικές εκπομπές με πλούσιο θεματολόγιο, εντούτοις το Ρέθυμνο δεν έτυχε πλην ελάχιστων περιπτώσεων, τέτοια μορφή εκπομπών έως σήμερα.
Σε κάθε περίπτωση όμως το απόγευμα από τις 5 έως τις 7, είναι οι ώρες που αποδεδειγμένα οι ενεργοί πολίτες μετακινούνται κατά κανόνα με τα αυτοκίνητά τους, είτε για να μεταβούν στις απογευματινές εργασίες, είτε για τα ψώνια τους ή ακόμα και για τις απογευματινές τους βόλτες.
Σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις ο αριθμός των ακροατών το απόγευμα είναι μεγαλύτερος κατά 34,6% από το πρωί, όπου όλοι αποδεδειγμένα τρέχουν στις δουλειές τους ή στις φούριες τους μην έχοντας το χρόνο ή ακόμα και τη νηφαλιότητα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έρευνα, να παρακολουθήσουν τηλεόραση ή ραδιόφωνο.
Παράλληλα οι ακροατές είναι πιο συγκεντρωμένοι το απόγευμα σε αντίθεση με τη πρωινή ζώνη.
Επομένως και οι συντελεστές της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτό το ρεύμα και να προσφέρουν την ενημέρωση εκεί που δεν υπήρχε επιχειρώντας τη βαθιά τομή στην ενημέρωση που προλογίσαμε.
Τη απογευματινή ραδιοφωνική ζώνη! 

Αυτοί είναι με άλλα λόγια και οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση να επιχειρήσουμε να δώσουμε στο Ρέθυμνο το απόγευμα μια εκπομπή όπου το δίχως άλλο θα ανοίξει νέους ορίζοντες στους ακροατές αφού θα μπορούν πλέον αν λαμβάνουν ζωντανά την καλύτερη ενημέρωση της πόλης ... στην σωστή της ώρα!!

Πάντα πρώτοι, πάντα πρωτότυποι, σταθερά καινοτόμοι! 

Η ιστορία

1) Όταν ξεκινήσαμε την εφημερίδα μας, δωρεάν εφημερίδες όπως υπάρχουν σε Ελλάδα & Ευρώπη, στο Ρέθυμνο δεν υπήρχαν.
Δωρεάν «Ρεθεμνιώτικη Αγορά».
Το τολμήσαμε και πετύχαμε!
Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτη εφημερίδα σε κυκλοφορία (τιράζ αντιτύπων) σε όλη τη Κρήτη!

2) Όταν ξεκινήσαμε την ιντερνετική τηλεόρασή μας (8η στην Ελλάδα) άλλοι ηλεκτρονικοί τηλεοπτικοί σταθμοί στη Κρήτη δεν υπήρχαν.
AGORATV. Το τολμήσαμε και πετύχαμε!  
Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι σε τηλεθέαση ιντερνετικός σταθμός στη Κρήτη βάσει των μετρήσεων της Google (Analytics), ενώ εξακολουθούμε να είμαστε και ο μοναδικός με ιδιόκτητη τηλεοπτική πλατφόρμα.

3) Όταν ξεκινήσαμε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα με τον τρόπο να παρουσιάζονται ταυτόχρονα ημερήσια ειδησεογραφία, τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπη εφημερίδα μέσω PDF, άλλες τέτοιες ενημερωτικές ηλεκτρονικές εφημερίδες δεν υπήρχαν. AgoraPress.gr  Το τολμήσαμε και πετύχαμε!
Αυτή τη στιγμή είμαστε η 2η σε αναγνωσιμότητα ιντερνετική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Κρήτη σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις του επίσημου φορέα ηλεκτρονικής στατιστικής, του Google (Analytics). 

Έτσι λοιπόν και όσων αφορά τις ραδιοφωνικές μας εμφανίσεις δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε πάντα σωστά. Προσφορά νέων «προϊόντων» ενημέρωσης για τη Κρήτη ακολουθώντας πιστά τις γραφές και τα νέα συστήματα της σύγχρονης δημοσιογραφίας, των σύγχρονων τρόπων μετάδοσης ενημέρωσης. 
Συντονίστε λοιπόν τα ραδιόφωνά σας από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κάθε μέρα από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, στον FLY 95,9 Fm και την εκπομπή της δημοσιογραφικής ομάδας της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, «Απογευματινό Δελτίο». 

«Απογευματινό Δελτίο» στον FLY 95,9 Fm.

Η ειδησεογραφία της ημέρας ζωντανά και σε πρώτο χρόνο μετάδοσης!

Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα της πόλης στο καλύτερο σταθμό του Ρεθύμνου.
Με τους Βασίλη Κασιμάτη
και Εύη Κοσμά.
Συμπαρουσιαστής και ηχολήπτης: Σάββας Γωνιοτάκης.
Δημοσιογραφική συνεργασία:
Μαρία Καλογεράκη.
Υπεύθυνος μηχανογράφησης & live streaming: Πέτρος Στεφανάκης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία