Επίσκεψη του "Α.Ο. Επισκοπής" στο Γυμνάσιο - Λύκειο Επισκοπής

Εκτύπωση

Επίσκεψη του "Α.Ο. Επισκοπής" στο Γυμνάσιο - Λύκειο Επισκοπής

7/10/09

Η ομάδα μας επισκέφτηκε το γυμνάσιο και λύκειο της Επισκοπής, παραδίδοντας αθλητικό υλικό στη διεύθυνση των σχολείων.
Τη Διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μ. Νικολιδάκης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Β. Βανταράκης, ο υπεύθυνος ακαδημιών κ. Σ. Μανταδάκης, το μέλος κ. Ν. Καμπουράκης, ενώ από το αγωνιστικό τμήμα το παρόν έδωσαν ο προπονητής Γ. Κατσούλης, ο γυμναστής Σ. Γιοκαριδάκης και 5μελής αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, που επισκέφτηκαν το σχολείο, όπου τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, αφού αντίκρισαν περίπου 150 μαθητές, που φώναζαν ρυθμικά συνθήματα για την ομάδα της Επισκοπής.

Αφού παρέδωσαν το αθλητικό υλικό, που θα είναι χρήσιμο για τα παιδιά στην τρέχουσα σχολική χρονιά, χάρισαν στη διευθύντρια του σχολείου κ. Υβόννη Δημοσθένους, μια φανέλα της ομάδας μας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.
Στους μαθητές δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις, που τους έγιναν σχετικά με την ομάδα και να κερδίσουν πολλά αναμνηστικά δωράκια, από την μπουτίκ, που τους  μοίρασαν οι ποδοσφαιριστές.
Μεγάλη ήταν η χαρά των παιδιών, που δε σταματούσαν να φωτογραφίζονται με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν όλους για τη θερμή υποδοχή και προσκάλεσαν μαθητές και δασκάλους να βρεθούν στο επόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο τον Α.Ο. Χανιά, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αντίστοιχες επισκέψεις θα πραγματοποιήσει σύντομα η ομάδα μας και σε αλλά σχολεία του Δήμου Λαππαίων. 

Ο υπεύθυνος ακαδημιών της Επισκοπής κ. Σ. Μανταδάκης, τόνισε «...Με την σημερινή μας κίνηση θέλαμε να βρεθούμε κοντά στη νεολαία του Δήμου μας, κάτι ανάλογο στο παρελθόν δεν έχει γίνει. Έχουμε προγραμματίσει επσκέψεις  και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Λαππαίων. Μεγάλος στόχος της νέας διοίκησης, είναι η αναβάθμιση της ακαδημίας μας, η οποία πλέον δουλεύει σε πολύ καλές συνθήκες, με διπλωματούχους προπονητές οι οποίοι μαθαίνουν το ποδόσφαιρο πάνω σε σωστές βάσεις σε περισσότερα από 100 παιδιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι το μέλλον είναι τα παιδιά.»

Από την πλευρά του Χ. Εμρά δήλωσε: «Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, γίνονται φέτος προσπάθειες από τη διοίκηση της ομάδας μας. Με τηνσημερινή μας κίνηση, θέλουμε να βρεθούμε κοντά στους μαθητές της περιοχής μας, για να τους προσφέρουμε κάποια δωράκια. Προσπαθούμε να φέρουμε τη νεολαία στο γήπεδο, στις Ακαδημίες μας, αλλά και κοντά στην ομάδα για να μας στηρίξει και να αγκαλιάσει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει νέα διοίκηση.» 

Ο Δ. Λίτσκας μεταξύ άλλων τόνισε: «Η ομάδα μας φέτος, κάνει μεγάλη προσπάθεια να ανέβει σιγά σιγά επίπεδο, σε όλους τους τομείς. Σήμερα, βρεθήκαμε εδώ κοντά στους μαθητές για να τους δώσουμε αθλητικό υλικό, χρήσιμο για τις ανάγκες του σχολείου και παράλληλα να τους μοιράσουμε κάποια δώρα και να τους προσκαλέσουμε να βρίσκονται κοντά μας, σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στηρίζοντάς μας. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την υποδοχή και τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο».


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία