Ο Βουλευτής Μανώλης Όθωνας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο»

Εκτύπωση

Ο Βουλευτής Μανώλης Όθωνας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» 

         6/10/09

της Εύης
Κοσμά
Σήμερα το πρωί στις 09.00 ο νεοεκλεγής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το Ρέθυμνο, κ. Μανώλης Όθωνας, συμμετείχε ζωντανά στη ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ» με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά.
Ο κ. Όθωνας, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βασίλη Κασιμάτη, όπου συζητήθηκαν αναλυτικά οι τελευταίες εξελίξεις στο νέο πολιτικό τοπίο της χώρας μας, αλλά και πιο συγκεκριμένα του Ρεθύμνου ύστερα από τη μεγάλη ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις προχθεσινές εκλογές.

Εξάλλου, λαβές για συζήτηση έδωσαν και τα τοπικά εκλογικά αποτελέσματα της κάλπης στη Νομαρχία Ρεθύμνου, ενώ σε κάθε περίπτωση, ο βουλευτής κλήθηκε να απαντήσει για το τι ξημερώνει "αύριο" στο Ρέθυμνο, ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκαν οι δεσμεύσεις του στα καίρια ζητήματα του τόπου μας και που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια. 
Εστίασε στα ζητήματα ΒΟΑΚ, Υγείας, ακτοπλοϊκής σύνδεσης και επι μέρους σχολίασε και αρκετά άλλα θέματα, ενώ δεν αμέλησε να αναφερθεί και στην επικείμενη συνεργασία που αναμένεται να έχει με την κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με τον κ. Όθωνα ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη εβδομάδα, αφού επικεντρωθήκαμε στη συνεργασία που θα έχουμε με τον ίδιο, όσον αφορά την καταγραφή των κυβερνητικών πράξεων και έργων στο Νομό.
 
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία