Δήλωση Όλγας περί του εκλογικού αποτελέσματος

Εκτύπωση

Δήλωση Όλγας περί του εκλογικού αποτελέσματος

5/10/09

Η επανεκλεγείσα Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 προέβη στην εξής δήλωση:

«Το χθεσινό αποτέλεσμα, τόσο το πανελλαδικό, όσο και στο Ρέθυμνο, είναι δυσμενές για τη Νέα Δημοκρατία. Οφείλουμε να το αναλύσουμε σε όλες τις πτυχές του. Να αναζητήσουμε τα αίτιά του. Να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των Ελλήνων.
Το οφείλουμε στο παρόν και το μέλλον της παράταξής μας.
Το οφείλουμε στον κόσμο που πίστεψε, και πιστεύει στα ιδανικά μας. Με αίσθημα ευθύνης, μπορούμε και θα αντιμετωπίσουμε τη σημερινή συγκυρία. Αυτή είναι η δέσμευση και η δύναμή μας. Μπροστά στα εμπόδια παραμένουμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψήφιούς μου στο Ρέθυμνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους χιλιάδες αγωνιστές της παράταξής μας, που σε αυτή την τόσο δύσκολη εκλογική μάχη επέλεξαν να είναι παρόντες, υπερασπιζόμενοι τις αρχές και τις αξίες μας.
Ένωσαν τις φωνές τους και πάλεψαν για το κοινό συμφέρον όλων των Ελλήνων.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με το σταυρό τους. Τους διαβεβαιώνω, ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να διεκδικώ και να εργάζομαι για το καλό του Ρεθύμνου και της Πατρίδας μας


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία