"Πρωινό Δελτίο" σε... βραδυνή εκπομπή από τον Αlpha Fm 104,7

Εκτύπωση

"Πρωινό Δελτίο" σε... βραδυνή εκπομπή από τον Αlpha Fm 104,7

04/10/09 - (21.20)
της Εύης Κοσμά


Την ώρα μετάδοσής της, εν όψει εκλογών, άλλαξε η εκπομπή του ομίλου ΑΓΟΡΑ - "ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ", εκπέμποντας ζωντανά από τη Νομαρχία στη συχνότητα του Αlpha Fm στους 104,7 με τον Βασίλη Κασιμάτη και την Εύη Κοσμά.

Συντονιστείτε λοιπόν στους 104,7 μεγάκυκλους των fm ή επισκεφθείτε την ιστιοσελίδα μας www.agorapress.gr, όπου εκπέμπουμε ζωντανά μέσω ιντερνετ, ενημερώνοντάς σας για τις τελευταίες εξελίξεις του εκλογικού προσκηνίου στο Ρέθυμνο. 

Ήδη στην εκπομπή αναμένοντας τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γ. Μαρινάκης, ο υποψήφιος βουλευτής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Αλί Χαγκ Μωχάμετ καθώς και ο κ. Ανδρέας Ξανθός, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, όπου συνομίλησαν με τους παρουσιαστές για την διεξαγωγή της σημερινής εκλογικής διαδικασίας στο Ρέθυμνο και σχολίασαν τα μέχρι αποτελέσματα.
Επόμενοι καλεσμένοι ήταν λίγο αργότερα ο κ. Γιώργος Κατικάς, υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντής Γ.Γ. της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, και άλλοι πολλοί.

 

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία