Έτοιμα και τα μέσα ενημέρωσης στην Νομαρχία για τις Εθνικές εκλογές

Εκτύπωση

Έτοιμα και τα μέσα ενημέρωσης στην Νομαρχία για τις Εθνικές εκλογές

  • Θα μας βρείτε στο γραφείο της Αντινομάρχη στην Νομαρχία. 
  • Μπορείτε να επικοινωνήτε μαζί μας για τυχόν απορίες, πληροφορίες ή ακόμα και καταγγελίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία στο τηλέφωνο 28313-40756 ή στείλτε email στο free@agorapress.gr


3/10/09

ο χώρος της AGORA στη Νομαρχία από όπου θα λαμβάνετε
όλη την έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση


Τα Κρητικά μέσα ενημέρωσης καθώς και η ΕPT έλαβαν τα πόστα τους από νωρίς το πρωί στη Νομαρχία.
Τα τεχνικά συνεργεία από 5 τηλεοπτικούς & 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς έστησαν το κατάλληλο εξοπλισμό με σκοπό να αναμεταδώσουν λεπτό προς λεπτό την εκλογική μάχη. Μαζί και τα δημοσιογραφικά επιτελεία από 4 τοπικές εφημερίδες.

Όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί θα βρίσκονται αύριο στο μέγαρο της Νομαρχίας για να προσφέρουν στο κοινό τους την άμεση ενημέρωση χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Εκεί όπως είχαμε αναφέρει και σε άλλο σχετικό δημοσίευμα θα βρίσκονται και τα Μ.Μ.Ε. του Ομίλου AGORA.

Δημοσιογράφοι, κάμεραμαν, ραδιοφωνικοί εκφωνητές, ηχολήπτες, τεχνικοί κ.α. θα βρίσκονται εκεί στο δικό μας χώρο για να καλύψουν και να καταγράψουν τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ θα αναμεταδίδουν τα εκλογικά αποτελέσματα από τα 203 (196 τοπικά συν 7 ετεροδημοτών) εκλογικά τμήματα όπως θα μας έρχονται στους υπολογιστές μας από το προηγμένο σύστημα της Νομαρχίας Ρεθύμνου αλλά  και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Νωρίς το πρωί και όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, η εφημερίδα μας πρώτη από τον ημερήσιο Τύπο, θα κυκλοφορήσει τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.
Παράλληλα, στοιχεία και αποτελέσματα θα δοθούν ζωντανά και από το υπόλοιπο πολιτικό τοπίο στην επικράτεια.

Πιο αναλυτικά

Η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ θα τυπώσει το επόμενο φύλο της την ερχόμενη εβδομάδα αποδίδοντας όλο το εκλογικό κλίμα καθώς και το παρασκηνιακό τοπίο.

Το AgoraPress.gr θα δημοσιεύει online με έκτακτα δελτία από όπου θα μπορείτε να διαβάζετε με πλήρη λεπτομέρεια τα στοιχεία που το δημοσιογραφικό μας επιτελείο θα καταγράψει αμέσως μετά τι κλείσιμο της Κάλπης.

Στον AlphaFm στους 104,7 η αγαπημένη σας ειδησεογραφική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» με τους Βασίλη Κασιμάτη
H πλακέτα μας πλάϊ στην πλακέτα του KPHTH TV στη
πόρτα του γραφείου της Αντινομάρχη κ. Κεφαλογιάννη
που η ίδια παραχώρησε στα δύο μέσα για τις
δημοσιογραφικές μας ανάγκες
& Εύη Κοσμά πάντα στα μικρόφωνα, θα αναμεταδίδουν διαρκώς από τις 18.30 και καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ζωντανά την επικαιρότητα ενώ δεκάδες καλεσμένοι πολιτικοί και εμπλεκόμενοι φορείς θα παρελάσουν από τα μικρόφωνα του σταθμού για να δώσουν το δικό τους στίγμα ενώ και αρκετοί πολιτικοί αναλυτές θα μιλήσουν για τα εκλογικά αποτελέσματα.
Mην ξεχνάτε ότι και οι χρήστες του διαδικτύου μπορείτε να ακούσετε ζωντανά τις μεταδόσεις μας επιλέγοντας το "παράθυρο" στο agorapress.gr που παραπέμπει στον σύνδεσμο (link) του σταθμού μας ιντερνετικά.

Η κάμερα του AgoraTV θα μεταδίδει από το internet στο www.agorapress.gr τηλεοπτικά πλάνα από τις δηλώσεις των υποψηφίων αλλά και των υπολοίπων πολιτικών προσώπων από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Όμιλος AGORA είναι στην περήφανη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που από τον ίδιο χώρο της Νομαρχίας θα προσφέρει σε εσάς ζωντανά, ειδήσεις από εφημερίδα (ηλεκτρονική), ραδιόφωνο και τηλεόραση, ταυτόχρονα!!

Άλλωστε σε όλη τη Κρήτη κανένα άλλο μέσο δεν έχει τη δική μας πολυφωνία και αυτό είναι προς τιμή του Ρεθύμνου που πρωτοτύπησε και σε αυτό.

Συντονιστείτε μαζί μας και απολαύστε την «εκλογική μάχη των κομμάτων» σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2009

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
AgoraPress.gr
AgoraTv
AgoraRadio (Alpha FM 104,7)
στην υπηρεσία του συντοπίτη μας με την πιο «καθαρή» φωνή του Ρεθύμνου.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία