Νομάρχης & ΝΟΔΕ χθες στο «Πρωινό Δελτίο» του AlphaFm

Εκτύπωση

Νομάρχης &  ΝΟΔΕ σήμερα στο «Πρωινό Δελτίο» του AlphaFm

  • Νομάρχης: «Καθόλα έτοιμη η Νομαρχία για τις Εθνικές Εκλογές 2009»
  • Καλαϊτζαντωνάκης: «Αναγκαιότητα για τη χώρα η συνέχεια του κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας»

           3/10/09

της Εύης Κοσμά
Καλεσμένοι χθες στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» ήταν ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης, ενώ στο Studio της Καλλιθέας φιλοξενήσαμε τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας & ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, κ. Σπύρο Καλαϊτζαντωνάκη.

Με τον Νομάρχη κ. Γιώργη Παπαδάκη συζητήθηκε το θέμα των ετοιμασιών της Νομαρχίας Ρεθύμνου σχετικά με τα 196 εκλογικά τμήματα στα δώδεκα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού καθώς και τα τρία τμήματα των ετεροδημοτών.

Όλα είναι έτοιμα και η Νομαρχία με την παρούσα Νομαρχιακή αρχή, έμπειρη πλέον μετά τα τόσα χρόνια, δηλώνει πως τα πάντα έχουν προβλεφθεί ούτως ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές σε ένα άριστο εκλογικό περιβάλλον, ενώ έχει υπολογιστεί η κάθε λεπτομέρεια.
Ο Νομάρχης έκανε λόγο και για τα 11 εκλογικά τμήματα του Ρεθύμνου στην υπόλοιπη επικράτεια όπου θα μπορούν να ψηφίζουν οι ομογενείς μας.

Μαζί με τον κ. Παπαδάκη συζητήσαμε επίσης το φλέγον θέμα της Νέας γρίπης σε σχέση με τα σχολεία, όπου μας ανέφερε ότι δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας καθόσον έχουν ληφθεί από την Νομαρχία όλα τα απαραίτητα μέτρα προς την αντιμετώπιση του «μικρού», όπως το χαρακτήρισε προβλήματος. 

Ακολούθως φιλοξενούμενος στον studio μας στην Καλλιθέα ήταν ο κ. Σπύρος Καλαϊντζαντωνάκης ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου με τον οποίο συζητήσαμε το πολιτικό θερμόμετρο αλλά και το τοπίο της προεκλογικής δραστηριότητας της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο, τώρα που ο προεκλογικός αγώνας βαδίζει προς την «δύση» του, 46 μόλις ώρες πριν το άνοιγμα της Κάλπης!

Ο κ. Καλαϊντζαντωνάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα ανέλυσε και το θέμα της τηλεοπτικής διακαναλικής παρουσίας του απερχόμενου πρωθυπουργού κ. Καραμανλή προχθές το βράδυ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ αντέκρουσε τις φήμες που έκαναν λόγο για «στημένη εκπομπή σε προστατευμένο περιβάλλον» όσων αφορά την «άρνηση» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δημοσιογράφοι από την Αθήνα του Πρωθυπουργού να αντιμετωπίσει δημοσιογραφικές ερωτήσεις και προτίμησε όπως οι ίδιες γλώσσες λένε, «μαλακές» ερωτήσεις από πολίτες.

Ο κ. Καλαϊντζαντωνάκης υπεραμύνθηκε των θέσεων του κ. Καραμανλή λέγοντας πως σε κάθε περίπτωση απάντησε σε φλέγοντα αλλά και τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, ενώ ταυτόχρονα ο πολίτης πήρε απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουν παγιώσει στα στόματα όλων μας.

Φτώχεια, ανεργία και Ρεθυμνιώτικα προβλήματα ήταν τα επιμέρους θέματα που συζητήσαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΟΔΕ, σε ένα φιλικό κλίμα αφού ο ίδιος είναι γνωστός για τις υπερκομματικές θέσεις του και την «ήπια» πολιτική που υπηρετεί.

Με τον κ. Καλαϊντζαντωνάκη ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα συζητήσουμε εκ νέου στο studio και στην εκπομπή μας «Πρωινό Δελτίο», το Εκλογικό Αποτέλεσμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2009!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία