Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία των 4 μαρτύρων

Εκτύπωση

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία των 4 μαρτύρων

2/10/09

Ανοικτό κάλεσμα και στους ψηφοφόρους του Ρεθύμνου να στηρίξουν με τη ψήφο τους το κόμμα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστέρας, απηύθυναν το βράδυ της Πέμπτης στελέχη του κόμματος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.
Πολύς κόσμος αλλά και στελέχη του κόμματος έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία των 4 μαρτύρων.
Τα στελέχη του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στα τοπικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως αρνήθηκαν έναν δημόσιο διάλογο, την ίδια ώρα που μόνο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τοποθετήθηκαν στα καίρια ζητήματα που ταλανίζουν τον νομό.

«Είμαστε ο μόνος πολιτικός φορέας που πρότεινε λύσεις για τον νομό και μάλιστα καλέσαμε τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων σε δημόσια συζήτηση γι την πραγματική μας αντιπαράθεση για τον νομό.
Κανείς δεν προσήλθε να συζητήσει.
Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προτίμησαν αντί της δημόσιας συζήτησης να απευθυνθούν στον κόσμο με ατομικές εκστρατείες και με επικοινωνιακά τεχνάσματα
», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, Άλκης Αντωνιάδης.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν τους πολίτες να καταψηφίσουν στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής τα δυο μεγάλα κόμματα.

«Είναι η ώρα οι Ρεθεμνιώτες και οι Ρεθεμνιώτισσες να τους γυρίσουν την πλάτη. Είναι η ώρα να δώσουν ψήφο ελπίδας, ψήφο αγώνα και διεκδίκησης στον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Η αλλαγή των συσχετισμών στο νομό Ρεθύμνου είναι στο χέρι όλων μας», τόνισε ο κ. Αντωνιάδης.

Το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τσιγώνιας, από την πλευρά του ανέφερε:
«Περιμένουμε να εισπράξουμε τα οφέλη. Που δεν θα είναι οφέλη για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι οφέλη για την κοινωνία...Για την κοινωνία που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαραίτητος, παρά τα λάθη, παρά τις καθυστερήσεις. Τώρα που ξεθαμπώνει η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε πως πόσο κοντά στην κοινωνία μπορούμε να βρεθούμε και πόσο δύσκολο είναι αυτό σε μια κρίσιμη περίοδο που χιλιάδες άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους».

Στελέχη και μέλη του κόμματος εξέφρασαν στη συνέχεια την αισιοδοξία τους, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι την Δευτέρα στη Βουλή και με μεγάλο ποσοστό.

«Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι είναι αναντικατάστατη και απαραίτητη η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και στην Βουλή. Μας ενδιαφέρει περισσότερο τι θα γίνει την επόμενη ημέρα των εκλογών, όπου προβλέπονται ακόμα χειρότερες μέρες με βάση τις προοπτικές που θέτουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Θέλουμε και στην Βουλή και στις αγώνες που θα ακολουθήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ισχυρός», υποστήριξε ο κ. Τσιγώνιας.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία