Νομάρχη & Δήμαρχο επισκέφτηκαν σήμερα ο απερχόμενος και ο νέος Λιμενάρχης

Εκτύπωση

Νομάρχη & Δήμαρχο επισκέφτηκαν σήμερα ο απερχόμενος και ο νέος Λιμενάρχης

2/10/09

Τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκαν σήμερα ο απερχόμενος Λιμενάρχης Ρεθύμνου, κ. Αντώνης Ορφανός και ο νέος Λιμενάρχης, κ. Γιώργος Ιερωνυμάκης

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας, κ. Συμεών Γιαννάκης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη στελέχωση και υλι
Ο νέος λιμενάρχης κ.
Γιώργος Ιερωνυμάκης
κοτεχνική υποδομή του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου αλλά και στην εν γένει λειτουργία του.

Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε τον κ. Ορφανό για την άριστη συνεργασία που είχαν επί σειρά ετών και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του από δω και στο εξής. Απευθυνόμενος στον νέο Λιμενάρχη, κ. Ιερωνυμάκη τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα και τόνισε ότι η Νομαρχία Ρεθύμνου θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο της Λιμενικής Αρχής και να συνεργάζεται άριστα μαζί της με στόχο την διασφάλιση της έννομης τάξης καθώς και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ακολούθως εθιμοτυπική επίσκεψη και στο Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου κ. Ιερωνυμάκης Γιώργος, Πλωτάρχης συνοδευόμενος όπως πραναφέραμε και από τον απερχόμενο Λιμενάρχη κ. Αντώνη Ορφανό.
Ο Δήμαρχος συνεχάρηκε τον κ. Ιερωνυμάκη με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Ορφανό για την θετική και γόνιμη συνεργασία που είχαν σε όλο το διάστημα της θητείας του.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο νέος Λιμενάρχης επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να διατηρήσουν την υφιστάμενη καλή συνεργασία και να την ενισχύσουν.

    


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία