Κώστας Σκανδαλίδης: "Mάχη για τη νίκη του λαού"

Εκτύπωση

Κώστας Σκανδαλίδης: "Να δώσουμε τη μάχη για μια νίκη που θα είναι η νίκη του λαού, όχι ενός κόμματος"

  • Χιλιάδες οπαδοί και φίλοι του ΠΑΣΟΚ κατέκλυσαν το βράδυ της Τετάρτης τον δημοτικό κήπο Ρεθύμνου στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος

01/10/2009
της Μαρίας Καλογεράκη

"Θα δώσουμε μάχη για να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα, θα δώσουμε την μάχη για να πετύχουμε μεγάλη αυτοδυναμία, θα δώσουμε την μάχη για να πανηγυρίζουμε την άλλη μέρα, σαν άλλη μέρα, διαφορετική, πιο φωτεινή, πιο καθαρή. Θα δώσουμε την μάχη γι αυτό που όλοι προσδοκάμε...να προκόψει ο τόπος μας και να καλυτερέψει η ζωή μας"

Μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης του ΠΑΣΟΚ, έστειλε το βράδυ της Τετάρτης από το Ρέθυμνο, ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος στην Α? Αθήνας ήταν κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, το βράδυ της Τετάρτης, που πραγματοποιήθηκε στον δημοτικό κήπο της πόλης. Ο Κώστας Σκανδαλίδης προέτρεψε τους χιλιάδες οπαδούς και φίλους του κόμματος που κατέκλυσαν τον δημοτικό κήπο, να στηρίξουν στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, το κίνημα για να σχηματίσει ο Γιώργος Παπανδρέου μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.

"Να δώσουμε την μάχη για μια νίκη που θα είναι η νίκη του λαού, θα είναι νίκη του λαού και όχι ενός κόμματος. Θα είναι νίκη της ενωμένης Ελλάδας, των ενωμένων Ελλήνων που έχουν αποφασίσει ξανά να αλλάξουν το ρουτ της ιστορίας. Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες, να δώσουμε την μάχη πρώτα για την πατρίδα, να δώσουμε την μάχη για μια πατρίδα που μπορεί να ξανασταθεί στα πόδια της, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Να δώσουμε την μάχη για το λαό μας και τη ζωή του, που αξίζει να ζήσει καλύτερα και πρέπει να ζήσει καλύτερα γιατί αυτός ο τόπος έχει τον πλούτο και τη δύναμη να το θρέψει".

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έστρεψε τα βέλη του προς τη ΝΔ και την πολιτική που ακολούθησε ο αποχωρών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πρωθυπουργός. Ο Κώστας Σκανδαλίδης υποστήριξε πως η ΝΔ παραδίδει ένα δημοσιονομικό χάος, μια διαλυμένη κρατική μηχανή.

"παραδίδουν δημοσιονομικό χάος, διαλυμένη κρατική μηχανή, υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Παραδίδουν μαύρες τρύπες στα δημόσια ταμεία. Παραδίδουν γιγάντια αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ισχυρών. Παραδίδουν συρρίκνωση και ξεπούλημα του κοινωνικού κράτους. Παραδίδουν 5 προϋπολογισμούς που έχουν πέσει έξω. Παραδίδουν μια χώρα που μπαίνει δυο φορές πριν από την κρίση σε καθεστώς επιτήρησης. Παραδίδουν μια κατάσταση που όμοιά της δεν έχουμε ζήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και έρχεται ο αποχωρών πρωθυπουργός και λέει ότι θέλει να κάνει εκλογές, κάνοντας κριτική στο ΠΑΣΟΚ του 2004, ούτε καν στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου".

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α? Αθήνας, αναφερόμενος στα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση σε εκατομμύρια νοικοκυριά και στην χώρα μας, και που όπως υποστήριξε η ΝΔ δεν κατάφερε να επιλύσει...το ΠΑΣΟΚ δίνει μια υπόσχεση στο λαό για τις 5 του Οκτώβρη ότι θα ταυτιστεί με τη λέξη εμπιστοσύνη, ισοπολιτεία, διαφάνεια, αξιοκρατία και ποιότητα.

"Είναι κρίμα που η εποχή αυτή κράτησε 5 μιση χρόνια γιατί θα πάρουμε την πέτρα από πολύ χαμηλά για να την ξαναανεβάσουμε στο βουνό, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλο τον ελληνικό λαό, να αναστρέψει την φορά των πραγμάτων. Δεν μπορεί αυτή η χώρα να κυβερνιέται συνεχώς από τις προηγούμενες γενιές, πρέπει να βγει η νέα γενιά στο προσκήνιο της ιστορίας και σε συνθήκες αξιοκρατίας να οδηγήσει τα πράγματα στην νέα εποχή. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη..Να είναι μια μέρα δημοκρατίας, διαφάνειας, εμπιστοσύνης, αξιοκρατίας, ποιότητας..Να είναι μια μέρα που ο φτωχοί δεν θα πληρώσουν μόνοι τους το κόστος της εξόδου από την οικονομική κρίση. Να είναι μια μέρα που από την πρώτη μέρα θα μπορεί όσο είναι δυνατόν να ξεκινήσει, ένα δικαιότερο μοίρασμα του πλούτου που παράγει αυτός ο τόπος. Η επόμενη μέρα να είναι μια μέρα, όπου μια νέα ανάπτυξη, η πράσινη ανάπτυξη, ένα σύγχρονο κράτος θα πάρουν τη θέση αυτών που αποδιάρθρωσε σήμερα η ΝΔ, με όλη αυτή την άθλια πολιτική που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια".« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία