Ο Γιάννης Δραμουντάνης στο AgoraTV κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής μας "Πρωινό Δελτίο"

Εκτύπωση

Ο Γιάννης Δραμουντάνης στο AgoraTV κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής μας  "Πρωινό Δελτίο"

01/10/09
του Βασίλη Κασιμάτη

Σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά στον Alpha Fm στους 104,7 είχαμε φιλοξενούμενο στο Studio του Ρεθύμνου τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, κ. Γιάννη Δραμουντάνη

 Παρακολουθήστε τηλεοπτικά το θέμα

Η εκπομπή ταυτόχρονα μαγνητοσκοπήθηκε από το συνεργείο
του AgoraTV και έτσι προβάλλεται ήδη στην ιδιωτική μας ιντερνετική τηλεοπτική πλατφόρμα.

Με τον κ. Δραμουντάνη συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας της χώρας μας, αλλά βέβαια και του Ρεθύμνου, ενώ η ατζέντα των ερωτήσεων προς τον πολιτικό υποψήφιο, περιλάμβανε κυρίαρχα το θέμα της επίσκεψης του Κώστα Σκανδαλίδη στον Εθνικό Κήπο και την μεγαλειώδη συγκέντρωση που πέτυχαν να συντονίσουν οι συνυποψήφιοι του ψηφοδελτίου, σε συνεργασία με την Ν.Ε.

Ο κ. Δραμουντάνης παρουσιάστηκε εγκρατής, όσoν αφορά τις προβλέψεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ταχθεί σύμφωνος με το γενικό κλίμα, που παρουσιάζει το κόμμα του νικητή των εκλογών με αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ζήτησε από το εκλογικό σώμα του Ρεθύμνου να καταψηφίσει τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας που όπως είπε, ταλαιπώρησαν ανεπανόρθωτα τον Ελληνικό λαό τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ δεν αμέλησε να εστιάσει στην επαφή του με το κοινό της εκπομπής μας, στέλνοντας το δικό του προσωπικό μήνυμα και τους λόγους που αξιώνει περήφανα τη ψήφο του Ρεθυμνιώτη πολίτη.

Το πλήρες πρόγραμμα και τις δηλώσεις του υποψηφίου μπορείτε να παρακολουθήσετε από τα τηλεοπτικά πλάνα, όπως τα κατέγραψε ο φακός του AgoraTV.

Τετάρτη - Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μία ημέρα νωρίτερα την Τετάρτη ο κ. Δραμουντάνης, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. 
Ο υποψήφιος Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, και υλικοτεχνική υποδομή και για την αδιαφορία που εισπράττουν από το Υπουργείο Υγείας.

Ο Γιάννης Δραμουντάνης επισήμανε την άμεση ανάγκη για κατασκευή σύγχρονου νοσοκομείου που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες όλων των Ρεθυμνιωτών και χαρακτηριστικά τόνισε:
"Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει πλέον πολιτική βούληση για την ουσιαστική αναδιοργάνωση του μοναδικού νοσηλευτικού ιδρύματος που βρίσκεται στο νομό μας και να σταματήσει επιτέλους η σταδιακή υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας"


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία