Ο Νομάρχης σήμερα στο "Πρωινό Δελτίο" στον Alpha Fm 104,7

Εκτύπωση

Ο Νομάρχης αύριο στο "Πρωινό Δελτίο" στον Alpha Fm 104,7

2/10/10
του Βασίλη Κασιμάτη


Σήμερα το πρωί φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά, στον Alpha Fm στους 104,7 ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης.

Με το Νομάρχη συζητήθηκσν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας του Ρεθύμνου, ενώ το κυρίως μενού, περιλάμβανε τις ετοιμασίες της Νομαρχίας για τις Εθνικές Εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Να θυμίσουμε, ότι η ραδιοφωνική εκπομπή μας «Πρωινό Δελτίο» καθώς και το AgoraTV, μαζί με την ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ & και το AgoraPress.gr, θα βρίσκονται στο κτίριο της Νομαρχίας από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής των Εκλογών και θα μεταδίδουν ζωντανά, λεπτό προς λεπτό, στο ραδιόφωνο και στο internet μέσω του Ε-radio τα εκλογικά αποτελέσματα, ενώ στα μικρόφωνα του σταθμού θα φιλοξενηθούν όλα τα εμπλεκόμενα με εκείνη την ημέρα, πρόσωπα.
Έκτακτα δελτία ανά μισάωρο, θα παρουσιάζονται και στο AgoraPress.gr, ενώ και από την τηλεοπτική πλατφόρμα του AgoraTV θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις της ημέρας και δηλώσεις των υποψηφίων, αμέσως μετά την δημοσίευση των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων.

Επομένως, για πλήρη και άμεση ενημέρωση τα Μ.Μ.Ε. του Ομίλου AGORA ρίχνονται στην εκλογική μάχη της Κυριακής, για να σας προσφέρουν με την πάντα ανεξάρτητη και καθαρή φωνή τα πιο έγκυρα και γρήγορα νέα.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία