ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

Εκτύπωση

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ «ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ»

01/10/09

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009, η τελετή Απονομής της Θ΄ Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, η οποία υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά στο Ρέθυμνο «υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης», κατά το διάστημα 04/05/2007 - 01/11/2008 . 
Η ΕΕΔΕ-Τμήμα Κρήτης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Ρεθύμνης για τη σημαντική συνδρομή του, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων του Ρεθύμνου και της Κρήτης, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό. 

Στις 2 σειρές που έχουν υλοποιηθεί στο Ρέθυμνο, αποφοίτησαν Στελέχη Επιχειρήσεων από όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε εταιρείες στελέχη των οποίων έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα:

CRETA FARM ABEE, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, Ε.Κ. ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Ο.Ε., LASERLINE CLINICS, Ε.Α.Σ. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ, CRETA ECO PHOENIX ΕΠΕ, Π.Σ.Π.Ν.Η. ΑΡΙΑΔΝΗ, ΕΜΜ. Ν. ΜΙΖΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΑΕΕ, ILIOS BEACH, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, SPECIFAR AE, ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Γ., F1 SCHOOL - ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ ΑΙΚ.κ.α 

Ένα πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Επιχειρήσεων, που διεξάγεται επιτυχώς με την αναγνώριση του Επιχειρηματικού κόσμου. Επισημαίνεται δε, ότι στα 19 χρόνια λειτουργίας του έχουν αποφοιτήσει σε όλη την Ελλάδα 2600 στελέχη, που έχουν ήδη επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων. 

Για την αποφοίτηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Η?, Θ?, Ι? Σειρές Κρήτης), οργανώθηκε ειδική εκδήλωση, η οποία διεξήχθει στο ξενοδοχείο Astoria Capsis, μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα στην οποία παρευρέθησαν, ο κ. Γ. Γιακουμάκης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ κος Λαμπρινόπουλος Κων/νος, ο οποίος ευχήθηκε στους απόφοιτους επιτυχία επαγγελματική και προσωπική, η κ. Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρος των Bluegr Mamidakis Hotels και Α΄ Αντιπροέδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, η οποία ανέλυσε το θέμα «Ηγεσία και Επιχειρηματική Ηθική», ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΔΕ κ. Ρούλιας Α., ο Διευθυντής Τμήματος Κρήτης της ΕΕΔΕ κ. Σαρρής Γ. και Διευθυντικά στελέχη των εταιρειών, που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.   

Η έναρξη της νέας Σειράς Κρήτης (13η Σειρά) θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γ. Σαρρή και στην κα Τσιλιγκίρη Α., στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΕΔΕ Κονδυλάκη 105 & Βάρνης, 71305 (Θέρισσο) Ηράκλειο
Τηλ. (2810) 263351, 258869 , Fax (2810) 258413
Web Site: www.eede.gr E-mail: creta@eede.gr

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία