Περιοδείες & πρόγραμμα Ηλία Λαμπίρη

Εκτύπωση

Περιοδείες & πρόγραμμα Ηλία Λαμπίρη

 

01/10/09


Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009,  υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Λαμπίρης περιόδευσε σε χωριά του Δήμου Κουρητών, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. 

Ο κ. Λαμπίρης τους μετέφερε  το μήνυμα  της νίκης στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, διαβεβαιώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα, που δίνει άμεσες λύσεις στα κρίσιμα θέματα, που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών. 

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο υποψήφιος βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΚΥΔΩΝ. Στη διάρκεια του δελτίου, η δημοσιογράφος έκανε λόγο για τα κολακευτικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν για τον κ. Λαμπίρη στις εφημερίδες KOΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο κ. Λαμπίρης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα του νομού, στη λύση των οποίων θα δώσει βαρύτητα ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ανέλυσε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής. 
Όταν ρωτήθηκε, ποιο είναι το σύνθημα για τις εκλογές στις 4η Οκτωβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής απάντησε, ότι όλοι θα πρέπει να δώσουν το «παρόν» στην κάλπη την Κυριακή, για να αποδοκιμαστεί μαζικά η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που πήγε τη χώρα πίσω την τελευταία 6ετία, ενώ κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές που εκφράζει. Πολιτικές που θα οδηγήσουν τον τόπο στο δρόμο της ανάκαμψης και της προόδου ξανά. 
 

Το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου, ο κ. Λαμπίρης επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Καλλιθέας, καταστήματα της περιοχής και της παραλιακής λεωφόρου, την Τεχνική Υπηρεσία Τ.Υ. του Δήμου Ρεθύμνου, το Λιμενικό Ταμείο, τα γραφεία του ΕΟΤ και την Τουριστική Αστυνομία.

Πρόγραμμα 1 και 2 Οκτωβρίου 2009   

Ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλίας  Λαμπίρης την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, θα ακολουθήσει το εξής πρόγραμμα:                         

ΠΕΜΠΤΗ   1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Πρωί 09.00 - 12.30
Επίσκεψη σε: Νοσοκομείο, Πολεοδομία, Διεύθυνση Γεωργίας, Διεύθυνση Υγείας, Λεωφ. Κουντουριώτου - Ηγουμένου Γαβριήλ μέχρι τη δυτική γωνία του Κήπου, Δημακοπούλου, Πλατεία 4 Μαρτύρων, Γερακάρη, Βάρδα Καλλέργη, Παπανδρέου.      

Απόγευμα

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΩΡΑ

ΓΙΑΝΟΥΔΙ

17.00

ΞΗΡΟ ΧΩΡΙΟ

17.30

ΠΛΑΤΑΝΙΑ -ΤΣΕΣΜΕΣ

18.00

ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

18.30

ΜΙΚΡΑ ΑΝΩΓΕΙΑ

19.30

ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

19.45

ΡΟΥΣΟΣΠΙΤΙ

20.00

ΚΑΠΕΔΙΑΝΑ

20.30

ΜΥΛΟΙ

20.45

ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

21.00

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 

08:40 Συνέντευξη στον Ρ/Σ ΤΕΑΜ FM
09:00 Συνέντευξη στο STUDIO RETHYMNO
16:15 Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - Εκπομπή «Ρήσεις & Αντιρρήσεις»
20:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία