Προεκλογική δραστηριότητα Γιάννη Δραμουντάνη

Εκτύπωση

Προεκλογική δραστηριότητα Γιάννη Δραμουντάνη


30/09/09
 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δραμουντάνης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Βασίλη Κασιμάτη και στη ραδιοφωνική εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" στις 9:00, στο ραδιοφωνικό σταθμό  Alpha fm 104,7.
Αργότερα, στα πλαίσια του προγράμματός του, πρόκειται να επισκεφθεί την Πολεοδομία, τη Γεωργική Υπηρεσία, το ΙΚΑ Ρεθύμνου και το Εμπορικό Επιμελητήριο. Το απόγευμα θα βρίσκεται στα καταστήματα της οδού Μοάτσου.


Δραστηριότητα 29/09/09
Σε χωριά των Δήμων Γεροποτάμου (Χουμέρι, Κρασούνα, Κεραμωτά, Αβδελά) και Κουλούκωνα (Άγιος Ιωάννης, Κάλυβος, Λιβάδια, Κράνα, Ζωνιανά) βρέθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ρεθύμνου, Γιάννης Δραμουντάνης.

Στο επίκεντρο της ανταλλαγής απόψεων του Γιάννη Δραμουντάνη με τους κατοίκους, βρέθηκε ο αγροτικός - κτηνοτροφικός τομέας και η ανάγκη ανάπτυξης σύγχρονου και αξιόπιστου οδικού δικτύου, που να ενώνει τον Μυλοπόταμο, τόσο με το Ρέθυμνο όσο και με το Ηράκλειο.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε:
«Εκτός από τα κανονικά σχολεία, η περιοχή μας χρειάζεται γεωργικές και τυροκομικές σχολές, που θα δημιουργήσουν τις νέες γενιές αγροτών και κτηνοτρόφων, κανοντάς τις πιο αποδοτικές. Η Πολιτεία οφείλει να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και να δώσει λύσεις. Καλούμαστε να βοηθήσουμε όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη βασική εκπαίδευση για οικονομικούς ή άλλους λόγους. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε, από το κράτος, τη μόνιμη λειτουργία Γυμνασίου και Λυκείου δεύτερης ευκαιρίας. Εξάλλου, χρήσιμη θα ήταν και η ίδρυση μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου».


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία