Σύλληψη 27χρονου για κατοχή όπλων και μεγάλου χρηματικού ποσού

Εκτύπωση

Σύλληψη 27χρονου στην Αγία Γαλήνη για κατοχή όπλων και μεγάλου χρηματικού ποσού
 

  • Εξετάζεται το ενδεχόμενο από τις αστυνομικές αρχές να εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου

01/10/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Μια γιγαντιαία επιχείρηση στήθηκε νωρίς χθες το πρωί, με τη συμμετοχή του συνόλου των αστυνομικών δυνάμεων του νομού. Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν πέσει στην αντίληψή τους, άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου αλλά και των ΤΑΕ, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι ενός 27χρονου άνδρα, στην Αγία Γαλήνη του δήμου Λάμπης.

Εκεί, οι διωκτικές αρχές του νομού βρέθηκαν μπροστά σε ένα μίνι οπλοστάσιο. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικές δυνάμεις του νομού, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 3 όπλα, εκ των οποίων ένα πιστόλι και ένα τύπου καλάσνικοφ.
Επιπλέον, στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ περίπου. Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου, που διενεργούν και τη σχετική προανάκριση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως και το να εμπλέκεται ο 27χρονος στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου. 

Άλλωστε, πριν από λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο, ένας 32χρονος άνδρας ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Γαλήνη, είχε προσαχθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου, τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι και σήμερα κρατείται προσωρινά σε φυλακές της Αθήνας. 

Εξάλλου,  το νήμα της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν έχει ξελυχτεί, ενώ πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ανέφεραν, πως ίσως τα λύτρα που πήραν οι δράστες να βρίσκονται στην Κρήτη.
Επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου για την υπόθεση του 27χρονου θα έχουμε αύριο, όπου θα έχει ολοκληρωθεί και το έργο της προανάκρισης. 
 

Το ρεπορτάζ είναι μια προσφορά της επιχείρησης:
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία