Προεκλογική δραστηριότητα Όλγας Κεφαλογιάννη

Εκτύπωση

Προεκλογική δραστηριότητα Όλγας Κεφαλογιάννη

30/09/09

Συνεχείς είναι οι επαφές της υποψήφιας Βουλευτού Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, με τους λειτουργούς των δημόσιων υπηρεσιών του νομού μας.

Τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα, επισκέφθηκε τις Δ/νσεις Υγείας, Πρόνοιας, Πολεοδομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς επίσης τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, την Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ρεθύμνου.

Με τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών, καθώς και με τους εργαζόμενους, συζήτησαν για την προσπάθεια που καταβάλλεται για την καλύτερη λειτουργία τους και την παροχή άμεσων υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη. Η κ. Κεφαλογιάννη, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια πάταξης της γραφειοκρατίας και δεσμεύτηκε, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ενέργεια απλούστευσης των διαδικασιών και εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών. Συνεχάρη δε τους εργαζόμενους των Δημόσιων Υπηρεσιών του νομού μας για την προσφορά και το έργο τους, ενώ τους κάλεσε να συνεχίσουν να υπηρετούν με τον ίδιο ζήλο το δημόσιο συμφέρον.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ήταν η επίσκεψη της κ. Κεφαλογιάννη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και συντήρησης των εσωτερικών χώρων του κτιρίου.

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Παραβολιδάκη, είχαν μια ουσιαστική συζήτηση για την μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλλεται τα τελευταία δύο χρόνια, ως προς την πάταξη κάθε μορφής εγκλήματος στο νομό μας και τα ουσιαστικά αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν ενταθεί, η καλλιέργεια κάνναβης έχει μειωθεί σε εντυπωσιακά χαμηλά νούμερα και γενικότερα, μέσα από την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και την επάνδρωσή τους με προσωπικό, έχει ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Η κ. Κεφαλογιάννη επισήμανε, ότι σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, συνεχάρη τους Αστυνομικούς για το έργο και την προσφορά τους στο νομό, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει δυναμικά τις προσπάθειές της για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ρεθύμνου, το θέμα του οποίου προωθείται και βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την απόκτηση του οικοπέδου που προσφέρει ο Δήμος Ρεθύμνου στα Μισσίρια.  

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία