Προεκλογική δραστηριότητα Γιάννη Δραμουντάνη

Εκτύπωση

Προεκλογική δραστηριότητα Γιάννη Δραμουντάνη

30/09/09

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ρεθύμνου, Γιάννης Δραμουντάνης, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009, τα εξής χωριά: Τσεσμέ, Σταυρωμένο, Μαγνησία, Πρίνο, Αλφά Αλεξάνδρου, Χάνι, Μελιδόνι, Εξαντη & Ρουμελί.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα και επικεντρώθηκε σε τοπικά ζητήματα που απασχολούν όλους τους κατοίκους του Ρεθύμνου.

Ο Γιάννης Δραμουντάνης παρουσίασε τις θέσεις του για τον τουρισμό, την αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη, όπως και για τις προοπτικές του κατασκευαστικού τομέα.

Επίσης, τόνισε την επιτακτική ανάγκη κατασκευής σύγχρονου Νοσοκομείου, που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες όλων των Ρεθεμνιωτών.

Παράλληλα, σημείωσε: «Στο Ρέθυμνο του 2009 είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο, που να συνδέει την πόλη με τα άλλα αστικά κέντρα της Κρήτης, καθώς και κάθετους οδικούς άξονες, που θα συνδέσουν την πόλη με τα χωριά του νομού.
Το Ρέθυμνο του 2009, είναι ανεπίτρεπτο να μην συνδέεται ακτοπλοϊκά με την ηπειρωτική Ελλάδα και ουσιαστικά να χαντακώνεται τουριστικά
».

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

10:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
12:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ
18:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
18:30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΣΠΙΤΙ

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία