Στην πλατεία των 4 μαρτύρων πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Εκτύπωση

Στην πλατεία των 4 μαρτύρων πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

  • Χαιρετισμό απήθυνε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, Κώστας Καζάκος

30/09/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία των 4 Μαρτύρων. Το παρόν στην συγκέντρωση, έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος, ο οποίος προέτρεψε και τους ψηφοφόρους του Ρεθύμνου να στηρίξουν στην εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου τις δυνάμεις του κόμματός του.

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλον τον ελληνικό λαό, κυρίως αυτούς που είναι εγκλωβισμένοι στα δυο μεγάλα κόμματα, μπροστά στην κάλπη να σταθούν με σύνεση, να σκεφτούν σοβαρά, υπεύθυνα και με θάρρος και με την ψήφο τους να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. Τότε η ψήφος είναι ένα τρομερό όπλο στα χέρια των εργαζομένων, εάν όμως τη ρίξουν για να στηρίξουν τους εκμεταλλευτές, τότε είναι σαν να βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο.
Τώρα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Κανέναν δεν μπορούν κοροϊδέψουν ότι η πολιτική που ασκείται στον τόπο μας έρχεται από τα ξένα κέντρα και παίρνονται οι αποφάσεις στις διακυβερνητικές κάθε χρόνο και τα δυο κόμματα τα έχουν συμφωνήσει και συνυπογράψει, όλα τα μέτρα αυτά έχουν φέρει σε εξαθλίωση και απόγνωση το λαό
», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καζάκος.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τα όσα διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή, ο Κώστας Καζάκος, κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές τα δυο μεγάλα κόμματα.
«Ο κόσμος πρέπει να αισθανθεί την ανάγκη να ξυπνήσει και να υπερασπιστεί τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αν δυναμώσει το ΚΚΕ. Όχι γιατί θα γίνει κομμουνιστής αν ψηφίσει το ΚΚΕ τώρα, αλλά γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστρατεύεται αυτήν την πολιτική και παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις να την ανατρέψει...
Να σταματήσει η δεκάωρη και δωδεκάωρη απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, τα τετράωρα με 380 ευρώ το μήνα, να αισθάνεται ένας άνθρωπος σήμερα προνομιούχος αν μπορεί αν εξασφαλίσει δυο μεροκάματα την εβδομάδα. Αυτό είναι δουλεία.
Ο λαός μας ο υπερήφανος και άξιος πρέπει να σταματήσει να ανέχεται τα πάντα αμαχητί και η κάλπη είναι μια μεγάλη ευκαιρία να χτυπήσει κατακέφαλα τα δυο κόμματα που του έχουν ρημάξει τη ζωή, να ενισχύσει το ΚΚΕ. Να αντισταθεί και να κερδίσει αυτά που του έκλεψαν
».

Κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανουσάκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανταπόκριση του κόσμου στις προγραμματικές θέσεις του κόμματός του αλλά και για τα ποσοστά που θα πετύχει το ΚΚΕ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία