Η "Agora" ρίχνεται και πάλι στην εκλογική μάχη από τη Νομαρχία το βράδυ των Εκλογών

Εκτύπωση

Η "Agora" ρίχνεται και πάλι στην εκλογική μάχη από τη Νομαρχία το βράδυ των Εκλογών

1/10/09
του Βασίλη Κασιμάτη

Αύριο ξημερώνει η ...
Κυριακή 4ης Οκτωβρίου 2009.

Ημέρα Εθνικών Εκλογών για τη χώρα μας, ημέρα Εθνικών & Βουλευτικών Εκλογών και στο Ρέθυμνο, όπου από τη δύση του ηλίου και περί ώρας 7 μ.μ., το πολιτικό σκηνικό στήνεται στο μέγαρο της Νομαρχίας στην Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τα Μ.Μ.Ε. του Ομίλου AGORA, η εφημερίδα «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» και το AgoraPress.gr, θα βρίσκονται το βράδυ της Κυριακής στην καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, στον ειδικό χώρο που όπως και τη βραδιά των Ευρωεκλογών, μας έχει διατεθεί από τη Νομαρχία Ρεθύμνου και θα σας αναμεταδίδει από τις πρώτες κιόλας ώρες, με έκτακτα δελτία στο AgoraPress.gr, τα πρώτα στοιχεία.

Παράλληλα, η ραδιοφωνική μας εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» στον Alpha Fm και στους 104,7 MHz, θα μεταδίδει ζωντανά όλη την πολιτική επικαιρότητα, ενώ σχεδόν όλα τα πολιτικά πρόσωπα και οι φορείς θα «επισκεφθούν» τα μικρόφωνα της εκπομπής μας, για να δώσουν το δικό τους στίγμα στη μεγάλη αυτή βραδιά για τη χώρα μας.

Τη ζωντανή αυτή μετάδοση των - λεπτό προς λεπτό - ειδήσεων από τη Νομαρχία, θα μπορούν, άλλωστε, να την ακροαστούν και όσοι μας ακούν και εκτός συνόρων, ανά τον κόσμο μέσω του internet και στη γνωστή μας πια ραδιοφωνική θέση στο AgoraPress.gr αλλά και στο E-radio.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για τις όποιες παρεμβάσεις, ερωτήσεις και θέσεις σας, με το γραφείο μας απ΄ευθείας στη Νομαρχία και στο τηλέφωνο 28313-40756, Fax: 28313-40856 & email : free@agorapress.gr

Έγγραφες αναφορές με τα αναλυτικά αποτελέσματα των Δημοτικών Διαμερισμάτων και το εκλογικό παρασκήνιο, καθώς και τηλεοπτικές δηλώσεις των πολιτικών προσώπων μέσω του AgoraTV, είναι το μενού της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, για το βράδυ των εκλογών, όπου όπως και το βράδυ των Ευρωεκλογών, μπορείτε να λαμβάνετε on-line καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Νωρίς το πρωί και όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, η εφημερίδα μας πρώτη από τον ημερήσιο Τύπο, θα κυκλοφορήσει τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.
Παράλληλα, στοιχεία και αποτελέσματα θα δοθούν ζωντανά και από το υπόλοιπο πολιτικό τοπίο στην επικράτεια.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.agorapress.gr για τα έκτακτα δελτία και τηλεοπτικά αποσπάσματα, καθώς επίσης μείνετε συντονισμένοι στους 104,7 μεγάκυκλους και στη συχνότητα του Alpha FM για τις ζωντανές μεταδόσεις μας και απολαύστε την «εκλογική μάχη των κομμάτων» σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2009

  • ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
  • AgoraPress.gr
  • AgoraTv
  • AgoraRadio (Alpha FM 104,7)

στην υπηρεσία του συντοπίτη μας με την πιο «καθαρή» φωνή του Ρεθύμνου.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία