Ηλίας Λαμπίρης σε τηλεοπτικούς & ραδιοφωνικούς σταθμούς

Εκτύπωση

Ηλίας Λαμπίρης σε τηλεοπτικούς & ραδιοφωνικούς σταθμούς

Την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, παρακολούθησε την Παρασκευή 25-9, ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου κ. Ηλίας Λαμπίρης, μετά το τέλος της οποίας ανέβηκε μαζί με όλους τους υποψήφιους βουλευτές Κρήτης του ΠΑΣΟΚ στην εξέδρα μαζί με τον Πρόεδρο.

Στη συνέχεια το ίδιο βράδυ  παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «CRETA CHANNEL».

Στη συνέντευξή  του αναφέρθηκε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ που όπως είπε «σηματοδοτεί τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου».

O κ. Λαμπίρης  απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου  επικεντρώθηκε στην έλλειψη βασικών υποδομών στον  Νομό Ρεθύμνου, που δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον προβληματικό ΒΟΑΚ, στην έλλειψη αεροδρομίου καθώς και στην ακτοπλοϊκή απομόνωση του Ρεθύμνου.
Επίσης ο κ.  Λαμπίρης τόνισε  ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα στο Ρέθυμνο ένα νοσοκομείο που θα καλύπτει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας ενώ  παράλληλα  ότι θα  πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου νομαρχιακού νοσοκομείου, που αποτελεί πάγια απαίτηση των κατοίκων του Νομού.

Αναφερόμενος στη 2ετή θητεία του στη Βουλή, υποστήριξε ότι εργάστηκε εντατικά και επίμονα, όπως δείχνουν οι παρεμβάσεις κάθε μορφής τόσο στην Ολομέλεια όσο και στις Διακομματικές Επιτροπές που συμμετείχε. Είπε ότι πάλεψε για να εκφράσει τις αγωνίες των Ρεθεμνιωτών και να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα του Ρεθύμνου και ότι θα εξακολουθεί να παλεύει για την επίλυση τους. 

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο κ. Λαμπίρης επισκέφθηκε: χωριά των Δήμων Λάμπης , Κουλούκωνα και Γεροποτάμου.

Ο υποψήφιος βουλευτής συζήτησε με τον κόσμο για τις αλλαγές πολιτικής που χρειάζεται ο τόπος, προκειμένου να δούμε καλύτερες μέρες. 
Παράλληλα, ο κ. Λαμπίρης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, που όπως τόνισε έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένες προτάσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της καθημερινότητας, στην ανάκαμψη της οικονομίας και στο ξαναζωντάνεμα της υπαίθρου.

Τη Δευτέρα  28 Σεπτεμβρίου το πρωί παραχώρησε συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha FM» και την εκπομπή "Πρωινό Δελτίο" με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά,  στη διάρκεια της οποίας τόνισε μεταξύ άλλων την προσήλωσή του στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και την πίστη του στους κανόνες πολιτικού πολιτισμού που επαγγέλλεται και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ .

Στη συνέχεια επισκέφθηκε Υπηρεσίες και φορείς του Νομού. 

Πρόγραμμα 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2009    

Ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλίας Λαμπίρης, για το διάστημα από Τρίτη   29 Σεπτεμβρίου έως Πέμπτη 1 Οκτωβρίου , θα επισκεφθεί  χωριά του Νομού, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:                       

ΤΡΙΤΗ 29-9-09    
15.00 Συνέντευξη στο Δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΥΔΩΝ»

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΩΡΑ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

17.15

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

17.45

ΛΟΧΡΙΑ

18.30

ΠΛΑΤΑΝΟΣ

19.00

ΑΠΟΔΟΥΛΟΥ

19.30

ΝΙΘΑΥΡΙ

20.00

ΚΟΥΡΟΥΤΕΣ

20.30

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ

21.00

ΠΛΑΤΑΝΙΑ

21.30

 

 

 

 

 

 

 
ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΩΡΑ

ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΑ

18.00

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

18.45

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 1-10-09 09.00

Συνέντευξη στον Ρ/Σ «TEAM FM»

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΩΡΑ

ΓΙΑΝΟΥΔΙ

17.00

ΞΗΡΟ ΧΩΡΙΟ

17.30

ΠΛΑΤΑΝΙΑ -ΤΣΕΣΜΕΣ

18.00

ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

18.30

ΜΙΚΡΑ ΑΝΩΓΕΙΑ

19.30

ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

19.45

ΡΟΥΣΟΣΠΙΤΙ

20.00

ΚΑΠΕΔΙΑΝΑ

20.30

ΜΥΛΟΙ

20.45

ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

21.00

 

 

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία