Γιατί κρύβονται;

Εκτύπωση

Γιατί κρύβονται;

 

  • Δήλωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου σχετικά με την διοργάνωση προεκλογικών συζητήσεων για τα τοπικά προβλήματα στα ΜΜΕ

28/09/09

Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε διαπιστώνουμε την άρνηση των απερχόμενων βουλευτών του νομού Ρεθύμνης κ. Ολγα Κεφαλογιάννη της ΝΔ και κ.Ηλία Λαμπίρη του ΠΑΣΟΚ να αντιπαρατεθούν επί ίσοις όροις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις με τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, παρά τις προσκλήσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου προβάλλει περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα στην προεκλογική ατζέντα του και τα οξυμένα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νομού Ρεθύμνου (βλ. εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου για την Τοπική Οικονομία και την Βιώσιμη Ανάπτυξη στις 23/09/09).
Η θετική απήχηση που είχε το εθνικό debate των 6 πολιτικών αρχηγών θα μπορούσε να βρεί μιμητές και σε τοπικό επίπεδο με τον διάλογο των υποψηφίων και κυρίως των απερχόμενων βουλευτών του νομού, όπου θα  συζητηθούν ανοιχτά τα τοπικά προβλήματα.

Γιατί λοιπόν αποφεύγουν τη δημόσια αντιπαράθεση με τα άλλα κόμματα; Δεν πρέπει να θέσουν σε διάλογο τον απολογισμό του έργου τους ως βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα περασμένα 2 χρόνια; Ο διάλογος αυτός μπορεί και πρέπει να διεξαχθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς μονολόγους η μόνο με δικομματική αντιπαράθεση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου καλεί τους απερχόμενους βουλευτές του νομού, να δεσμευτούν άμεσα στην διοργάνωση τουλάχιστον ενός τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού debate με την συμμετοχή εκπροσώπων των 6 κομμάτων που συμμετείχαν στο εθνικό debate, με θέμα τα ιδιαίτερα προβλήματα του νομού Ρεθύμνης.
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία