"Έσβησε" 23χρονος φαντάρος στο στρατόπεδο Θεοδωράκη

Εκτύπωση

"Έσβησε" 23χρονος φαντάρος στο στρατόπεδο Θεοδωράκη.
Τον πρόδωσε η καρδιά του!

 

28/09/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Ένας 23χρονος Ρεθεμνιώτης στρατιώτης έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί στο στρατόπεδο Θεοδωράκη, κατά τη διάρκεια σωματικής αγωγής.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, ο άτυχος Νίκος Τζορτζάκης μαζί με τους υπόλοιπους φαντάρους έκανε το πρωί την απαιτούμενη γυμναστική.
Ο 23χρονος φαντάρος όμως, κατά τη διάρκεια της άσκησης, αισθάνθηκε αδιαθεσία και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον νεαρό στρατιώτη, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του.
Όταν έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο στρατόπεδο της πόλης, οι διασώστες του διαπίστωσαν πως ο Ρεθεμνιώτης στρατιώτης είχε ήδη εκπνεύσει και μεταφέρθηκε νεκρός στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία- νεκροτομή από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο νεαρός φαντάρος από τα Αγγελιανά, υπηρετούσε από τον περασμένο Αύγουστο στο στρατόπεδο Θεοδωράκη, χωρίς μέχρι και σήμερα να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρεθεμνιώτης στρατιώτης ήταν αθλητής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο θάνατος του 23χρονου φαντάρου οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια άσκησης. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η οικογένεια έχει ιστορικό όσο αφορά τις παθήσεις της καρδιάς καθώς 5 άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του άτυχου στρατιώτη έχουν απεβιώσει από την συγκεκριμένη ασθένεια.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία