Το νέο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»

Εκτύπωση

Το νέο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»

25/09/09

Tη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, η διοίκηση της ομάδας της Επισκοπής, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαππαίων, θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της ομάδας και θα παρουσιάσει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα
19:30  Αγιασμός - Εγκαίνια Γραφείων ΑΟ Επισκοπής
20:00  Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Θεόδωρου Ι. Βαρδινογιάννη
20:15  Ομιλίες - Βράβευση Οικογένειας Βαρδινογιάννη
20:30  Φιλικός αγώνας Επισκοπή - ΠΑΕ ΟΦΗ

Στο ημίχρονο του αγώνα θα παίξουν Ακαδημία Επισκοπής - Πράσινη Ακαδημία

Μιχάλης Νικολιδάκης (Πρόεδρος Επισκοπής)

«Θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους Ρεθυμνιώτες, τη Δευτέρα στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας, όπου θα πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων, ενώ θα δουν από κοντά την μπουτίκ μας όπου θα μπορούν να αγοράσουν αναμνηστικά της ομάδας μας. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ένα χώρο για εμάς και τους φίλους μας, που θα μπορούμε να τον χαιρόμαστε και θα λειτουργεί όλο το χρόνο. Σύντομα θα είναι έτοιμο και το γυμναστήριο που ετοιμάζουμε ακριβώς δίπλα. Σιγά σιγά ολοκληρώνουμε όλα αυτά που θέλαμε να δημιουργήσουμε, σε συνεργασία με των Δήμο Λαππαίων, για την ομάδα του χωριού μας, γιατί ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να μείνει στη νεολαία μας. Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, θα τιμήσουμε την Οικογένεια Βαρδινογιάννη που στηρίζει την ομάδα μας ηθικά και οικονομικά πολλά χρονιά τώρα. Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ που δέχθηκε την πρότασή μας και θα μας τιμήσει με την παρουσία της στον φιλικό αγώνα με την ομάδα μας».

Την Κυριακή στις 4.00 με Ρούβα

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα μας την Κυριακή το απόγευμα στις 4.00 στο γήπεδο του Δήμου Λαππαίων τον πρώτο εντός έδρα αγώνα της στο φετινό περιφερειακό πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με τον νεοφώτιστο, αλλά πολύ δυνατό Ρούβα. Αμφίβολοι για το κυριακάτικο παιχνίδι είναι οι Καραβγιώτης και Μουλίτσας που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

Αντίθετα επιστρέφουν οι νεαροί Πισσαδάκης που ήταν τιμωρημένος και Κλαπάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

Γιάννης Κατσούλης (Προπονητής)

«Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, μπορεί ο Ρούβας να είναι νεοφώτιστος, αλλά έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές με συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό τον κάνει δυνατό. Εμείς διαθέτουμε εμπειρία στη κατηγορία και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε με το σωστό τρόπο. Το γήπεδο μας, ως γνωστόν,  έχει ιδιομορφίες και πρέπει να μάθουμε παίζουμε σε αυτό, σε αντίθεση με τον εκάστοτε αντίπαλό μας, που θα αντιμετωπίζει δυσκολίες. Για εμάς θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι  και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας το τρίποντο».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία