Η Όλγα στο Δικαστικό & Νομαρχιακό μέγαρο

Εκτύπωση

Η Όλγα στο Δικαστικό & Νομαρχιακό μέγαρο

25/09/09

Το Δικαστικό και το Νομαρχιακό Μέγαρο Ρεθύμνου επισκέφθηκε, χθες Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο των επαφών και των συνεργασιών της με τους φορείς του νομού μας.
Στο Δικαστικό Μέγαρο, η υποψήφια Βουλευτής είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθώς και τους δικηγόρους, ευχόμενη καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Στη Νομαρχία έγινε δεκτή από τον Νομάρχη κ. Γιώργο Παπαδάκη και ακολούθως χαιρέτησε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου.
Ο κ. Νομάρχης διαβεβαίωσε την υποψήφια Βουλευτή, ότι όλα είναι έτοιμα για τη συγκέντρωση και τη γρήγορη αναμετάδοση των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών, για την φιλοξενία των μέσων ενημέρωσης και την πυρετώδη προετοιμασία, στην οποία βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Η κ. Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για τη φιλοξενία, καθώς και τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες για την προσφορά τους στους τομείς που υπηρετούν.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία