Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ [μ-λ] στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο
του ΚΚΕ [μ-λ] στο Ρέθυμνο


25/09/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Δυο άνδρες απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ [μ-λ] στο νομό Ρεθύμνου. Πρόκειται για τους κυρίους Κωνσταντίνο Δεληγιώργη και Μάρκο Μπερβανάκη, οι οποίοι είναι οικοδόμοι στο επάγγελμα, ενώ συμμετείχαν και στις βουλευτικές εκλογές του 2007. Στελέχη και μέλη του κόμματος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα προς τους Ρεθεμνιώτες, για να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ [μ-λ].

«Είμαστε μια οργάνωση, που μάχεται καθημερινά στο πλάι τους σε κάθε διεκδίκηση και αγώνα που δίνουν ενάντια στην ακρίβεια, τη φτώχεια, την κοινωνική αδικία, τις κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Στους αγώνες για την αύξηση του μισθού και του μεροκάματου, για αύξηση των τιμών των αγροτικών προϊόντων, για τη σύνταξη και την ασφάλιση, για τη δωρεάν παιδεία και υγεία. Στους αγώνες για την υπεράσπιση της ειρήνης ενάντια στους πολέμους των ιμπεριαλιστών και για να φύγουν τα πυρηνικά και οι στρατιωτικές βάσεις των δολοφόνων από τον τόπο μας», ανέφερε η εκπρόσωπος του κόμματος, Χριστίνα Παπά.

Εκπρόσωποι του ΚΚΕ [μ-λ], αναφερόμενοι στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες μεσούσης της κακής οικονομικής συγκυρίας, ζήτησαν από τους Ρεθεμνιώτες να καταψηφίσουν τα δυο μεγάλα κόμματα.

«Τα προβλήματα του λαού δεν θα απαντηθούν στα πεδία που επιλέγει το σύστημα και με τους όρους του συστήματος. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί που ο λαός και η νεολαία δίνουν εδώ και καιρό τις δικές τους μάχες με τους δικούς τους όρους-στους δρόμους της αντίστασης και της πάλης απέναντι στην επίθεση του συστήματος. Αυτό που θέτει το ΚΚΕ [μ-λ] σαν άμεσο και επιτακτικό καθήκον, απέναντι και ενάντια σε κάθε είδους αυταπάτες, είναι η συγκρότηση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μέσα από την ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ των δυνάμεων που θέλουν πραγματικά να υπηρετήσουν το λαό και να αντιπαρατεθούν αποφασιστικά στην πολιτική του συστήματος», επισημαίνει η κ. Παπά.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία