Αποκαλύφθηκε η οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς»

Εκτύπωση

Τέσσερις συλλήψεις μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς»

24/09/09
Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών ατόμων, που φέρονται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», προέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικές αρχές, αφού προηγουμένως είχε εντοπιστεί στο Χαλάνδι γιάφκα της οργάνωσης, που ευθύνεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις για τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη το πρωί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι γόνοι εύπορων, αλλά χωρισμένων, οικογενειών των Βορείων Προαστίων, που διατηρούσαν σπίτια και στις περιοχές πέριξ των Εξαρχείων.  

Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε, στην γιάφκα της οργάνωσης, που εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Καραολή και Δημητρίου, βρέθηκε μέχρι και αυτοσχέδιος μηχανισμός έτοιμος προς χρήση.
Αίσθηση προκαλεί ότι εντοπίστηκε και χρονοδιάγραμμα δέκα ημερών, το οποίο αφορούσε τους μελλοντικούς πολιτικούς στόχους της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» μέχρι και τις εκλογές.  

Αυτήν την ώρα, η επιχείρηση της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού διεξάγονται έρευνες και σε άλλα σπίτια της Αθήνας και των Βορείων Προαστίων της. Συγκεκριμένα, οι έρευνες γίνονται σε Εκάλη, Κηφισιά, Παλαιό Ψυχικό, Γκύζη και Εξάρχεια, ενώ έχουν επεκταθεί και στη Θεσσαλονίκη...

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία