«Άρωμα» γυναίκας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Εκτύπωση

«Άρωμα» γυναίκας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

21/09/09
της Μαρίας καλογεράκη
       Δείτε το  θέμα τηλεοπτικά, όπως το κατέγραψε η κάμερα του AgoraTV


Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ρεθύμνου παρουσιάστηκε και επίσημα νωρίς το πρωί στα μέσα μαζικής ενημέρωση,ς σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ένα νεανικό με άρωμα γυναίκας ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχει αυτοδίκαια ως πρώην εκλεγμένη, η δικηγόρος Όλγα Κεφαλογιάννη, η νομαρχιακή σύμβουλος και γιατρός Άννα Ζαχαριουδάκη- Ραπτάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κατικάς και η Αγάπη Γερογιαννάκη, η οποία εργάζεται ως ναυπηγός στην Αθήνα και είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της νέας δημοκρατίας και μέλος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ από το 2005.

«... φανερό μέλημα του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματός Κώστα Καραμανλή, που εκτός των άλλων ήταν η ανανέωση των ψηφοδελτίων και η προώθηση σε αυτά των γυναικών για τη στήριξη των οποίων η Νέα Δημοκρατία έκανε ουσιώδη και αποτελεσματικά βήματα κατά την περίοδο της διακυβέρνησής της και αυτό οι γυναίκες το έχουν αντιληφθεί και για αυτό φαίνονται πρόθυμες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια μας», ανέφερε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μαρία Συνατσάκη.

Κατά
οι κ.κ. Ραπτάκη & Γερογιαννάκη
τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μαρία Συνατσάκη, εξέφρασε την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα των επικείμενων εθνικών εκλογών σε ότι αφορά το κόμμα της ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε και στη συσπείρωση του κόμματος τοπικά, που θα είναι, όπως τόνισε, και ο καλύτερος οιωνός για τη μεγάλη μάχη των εκλογών.

«Ο καλύτερος δε, οιωνός για την έκβαση του νικηφόρου αποτελέσματος ειναι η προσπάθεια όλων μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, με τη συσπείρωση καθημερινά να αυξάνεται, ένα γεγονός που μας δίνει ιδιαιτερη χαρά και ανακούφιση, είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου θα αποτελέσει έκπληξη σε πείσμα όλων των αντίθετα λεγομένων. Δεκατέσσερις μέρες είναι αρκετό χρονικό διάστημα να πείσουμε το μέρος του εκλογικού σώματος που δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμη τις επιλογές του να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, θεωρώντας ότι όλοι οι υποψήφιοι της αξίζουν την θετική ψήφο των Ρεθυμνιωτών», τόνισε η κ. Συνατσάκη.
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία