Ο Άλι Χαγκ για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Εκτύπωση

Ο Άλι Χαγκ για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

  • Ένα ουσιαστικό βήμα που ανοίγει τον δρόμο στους μετανάστες να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική ζωή της χώρας

21/09/09
της Μαρίας καλογεράκη

Μια πρωτοβουλία που τιμά τόσο τον ίδιο, όσο και τους μετανάστες που διαμένουν στην χώρα μας, χαρακτήρισε ο γιατρός Άλι Χαγκ Μοχάμετ τη συμμετοχή του στο ψηφοδελτίο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Ένα σημαντικό βήμα για την παράταξη του κινήματος, αλλά και μια ουσιαστική επιλογή, όπως τόνισε και ο ίδιος, καθώς οι μετανάστες αποτελούν κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Άλι Χαγκ Μοχάμετ, που παλαιότερα διατέλεσε και γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, επεσήμανε επιπλέον πως η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο στους μετανάστες να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική ζωή της χώρας.

«Αυτό το βήμα το θεωρώ ουσιαστικό, γιατί οι μετανάστες μετά από κάποια χρόνια θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και θα προσφέρουν αυτό που χρειάζεται , κάτι που γίνεται άλλωστε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως στην Αγγλία».

Για την υποψηφιότητα του Άλι Χαγκ Μοχάμετ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο νομό, ανέφερε ότι:
 «Η τιμητική θέση του Άλι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, καταρχήν αποτελεί τιμή για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, διότι ο Άλι είναι γνωστό μέλος της ρεθεμνιώτικης κοινωνίας, προέρχεται από τους μετανάστες και η ιστορία του νομίζω ότι είναι ένα πρότυπο μετανάστη που εντάχθηκε στη χώρα υποδοχής. Επίσης, αποτελεί τιμή για τη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και δείχνει ότι το κίνημα λαμβάνει υπόψιν τις προτάσεις των περιφερειακών του οργανώσεων. Νομίζω ότι αυτή η συμβολική κίνηση του ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των μεταναστών και πραγματικά επιθυμεί οι μετανάστες να γίνουν ζωντανό κομμάτι στην ελληνική κοινωνία».

Την ίδια ώρα, δεκατρείς μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα κόμματα αλλά και οι υποψήφιοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου. Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο νομό, αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνουν στελέχη και μέλη του κινήματος λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, τονίζοντας πως ο κόσμος εναδιαφέρεται για τις προτάσεις του κινήματος.

«Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά για το ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος ακούει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, ενδιαφέρεται, συμμετέχει στις εκδηλώσεις των υποψηφίων , όμως θα ήθελα να πω ότι είναι απαραίτητος ο καθημερινός αγώνας από τον καθένα μας πόρτα με πόρτα προκειμένου να μην χαθεί ούτε μια ψήφος».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία