Μια γιορτή αγάπης, γιομάτη αγάπη ... για την "Αγάπη"

Εκτύπωση
Μια γιορτή αγάπης, γιομάτη αγάπη ... για την "Αγάπη"

      17/09/09

της Μόνικας
Ζουγανέλη
Μία ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή για το Ρέθυμνο. Στον Εθνικό μας Κήπο οργανώθηκε υπέρ του Συλλόγου Αγάπη η ετήσια λαμπρή γιορτή για τους «μικρούς φίλους» όλων των ηλικιών.

Το κυρίως μενού της βραδιάς περιείχε μια σειρά από ταχυδακτυλουργικά κόλπα του Μάγου Οσκαρ, ενώ κλόουν και ανιματέρ από την Grecotel A.E. διασκέδαζαν τα παιδιά, πού έδωσαν το ζωηρό παρόν κατά εκατοντάδες.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε και φέτος η ξενοδοχειακή εταιρία Grecotel Α.Ε., τα έσοδα της οποία μαζεύτηκαν προς ενίσχυση του ταμείου του «Συλλόγου Αγάπης».

Μια κίνηση αγάπης, λοιπόν, για την «Αγάπη» όπου οι Ρεθυμνιώτες είχαν την ευκαιρία, έπειτα από το παιδικό πρόγραμμα, να απολαύσουν τις μουσικές δημιουργίες του Στέλιου Μπικάκη και της ορχήστρας του. Το μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε πλαισίωσε ο Όμιλος Βρακοφόρων, που έδωσε το παρόν και αυτή τη φορά, αφού πολυάριθμη ένστολη ομάδα νέων, χόρεψε για το κοινό, προσφέροντας τη γνήσια Κρητική παραδοσιακή «νότα» στην όλη βραδιά.

Παρούσες και η πολιτική ηγεσία καθώς και η τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού και της πόλης.

Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη συμμετείχε προσφέροντας ένα ζεστό χαμόγελο και μια καλή κουβέντα σε όλους. Για λογαριασμό του καθηγητή Ηλία Λαμπίρη, αναγνώστηκε επιστολή που απέστειλε, εξηγώντας τους λόγους της απουσίας του εν?όψει της προεκλογικής του περιοδείας στα δημοτικά εκλογικά διαμερίσματα του Νομού.

O Δήμαρχος Ρεθύμνου με τα περισσότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και  δύο Αντινομάρχες  κάθησαν σε ένα μεγάλο τραπέζι, αφού αφήνοντας τις πολιτικές τους υποχρεώσεις στα υπηρεσιακά τους γραφεία, δημιούργησαν μια ζεστή και όμορφη παρέα.


η πρόεδρος του "Συλλόγου Αγάπη"
κ. Ιωάννα Χρυσού με την
Αρχισυντάκτρια κ. Μόνικα Ζουγανέλη
Ο μπουφές που οργανώθηκε λιτός αλλά με πολύ καλής ποιότητας μικροεδέσματα.

Στην ομιλία που παράθεσε για την βραδιά η Αντιπρόεδρος του «Συλλόγου Αγάπη», δικηγόρος κ. Ελένη Βρέντζου, δεν αμέλησε να ευχαριστήσει μεταξύ άλλων την εταιρία Grecotel Α.Ε. για την άρτια οργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης, το Δήμο Ρεθύμνου για την παραχώρηση του Εθν. Κήπου, τους χορηγούς της γιορτής για τη σημαντική προσφορά τους και το σύνολο των Μ.Μ.Ε. για την ουσιαστική τους συμμετοχή στην προβολή του γεγονότος.

Εκεί βέβαια ήταν και μέρος του επιτελείου της "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ", καθώς και συντελεστές της νέας ραδιοφωνικής ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινό Δελτίο» του
δυό γνωστές κυρίες από τη
Νομαρχία Ρεθύμνου
AgoraRADIO στον Alpha FM 104,7 όπου συνομίλησαν με τη πρόεδρο του «Συλλόγου Αγάπη» κ. Ιωάννα Χρυσού, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στη σημερινή μας ραδιοφωνική εκπομπή γύρω στις 09.00 το πρωί, για να μας πει περισσότερα για την εκδήλωση αυτή, που έγινε πλέον θεσμός στο Ρέθυμνο και προσφέρει χαρά σε μικρούς & μεγάλους, ενώ παράλληλα δίνει αμέριστο χαμόγελο στους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους συντελεστές της βραδιάς και με την σειρά μας και εμείς, δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε ... και του χρόνου!       γνωστά πρόσωπα κυρίως από τη Δημοτικό Συμβούλιο με το Δήμαρχο Ρεθύμνου 
                 κ. Γιώργη Μαρινάκη και την Αντινομάρχη κ. Γιάννα Κεφαλογιάννη

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 21 Μάρ 2018

Αρθρογραφία