Η ΝΕΤΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΕ 7 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Εκτύπωση

Η ΝΕΤΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

16/09/09

Πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, η συνεδρίαση των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης.

Κατά τη συνεδρίαση ψηφίστηκε ομόφωνα το Σχέδιο Κανονισμού των Τουριστικών Εκθέσεων και αποφασίστηκε για το 2009 - 2010 η συμμετοχή της Κρήτης στις Εκθέσεις:

Λονδίνου, Βιέννης, Ουτρέχτης, Αμβέρσας, Βρυξελλών, Χέρνινγκ, Παρισιού, Γκέτεμποργκ, Ντίσελντορφ, Λουξεμβούργου, Ζυρίχης, Αμβούργου, Άμστερνταμ, Βουκουρεστίου, Λευκωσίας, Στουτγάρδης, Ελσίνκι, Μπρατισλάβας, Πράγας, Μιλάνου, Βερολίνου, Κιέβου, Θεσσαλονίκης και Ντίσελντορφ (θαλάσσιος τουρισμός), Ρίμινι, Όσλο, Μαδρίτης, Μονάχου, Βελιγραδίου, Μόσχας και Βαρσοβίας.

Σημειώνεται ότι στις τελευταίες επτά εκθέσεις (Ρίμινι, Όσλο, Μαδρίτης, Μονάχου, Βελιγραδίου, Μόσχας και Βαρσοβίας) την εποπτεία του περιπτέρου της Κρήτης θα έχει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου.
Ακόμα η ΝΕΤΠ Ρεθύμνου θα συμμετέχει ως φιλοξενούμενη στην έκθεση της Μασσαλίας, ενώ διερευνητικά θα δώσει το "παρών" και στην έκθεση της Μολδαβίας. 

Επίσης, αναφορικά στις κοινές δράσεις προβολής, αποφασίστηκε ότι με τη νέα διαφημιστική καμπάνια πρέπει άμεσα οι ΝΕΤΠ Κρήτης να αναλάβουν για το 2009 δράσεις κόστους 15.000 Ευρώ, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η επανέκδοση του εντύπου Κρητικής Διατροφής, η νέα τσάντα Κρήτης, η παραγωγή νέου τουριστικού οδηγού Κρήτης ή ανατύπωση του υπάρχοντος σε 4 γλώσσες, καθώς και η ανατύπωση του χάρτη της Κρήτης.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε η συνεργασία των τεσσάρων ΝΕΤΠ με τη διανομαρχιακή εταιρία "Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας" για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας.

Σημειώνεται τέλος, ότι στην επόμενη συνεδρίαση των ΝΕΤΠ Κρήτης, θα συζητηθεί ο Κανονισμός Λειτουργίας των ΝΕΤΠ Κρήτης, ενώ αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για κοινές δράσεις προβολής (κοινή ιστοσελίδα, λογότυπο, διαφημιστικά σποτ, έντυπα προβολής κ.α.)

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία