Ήρθε εν μέσω αποθέωσης η Εθνική νέων!

Εκτύπωση

Ήρθε εν μέσω αποθέωσης η Εθνική νέων!

  • Στο Δήμο Ρεθύμνης και στα σχολεία της πόλης αποθεώθηκαν οι εκπρόσωποι της Εθνικής Ελλάδας!

        

16/09/09

Άφωνες από τη ζεστή φιλοξενία έμειναν οι Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Πολωνίας, λίγο πριν την τέλεση των φιλικών παιχνιδιών στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο.
 
Κλιμάκια της ΕΠΣ Ρεθύμνης παρέλαβαν τις αποστολές των Εθνικών Ομάδων Νέων της Ελλάδας και της Πολωνίας κατά την άφιξή τους από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο.
Το χορό των αφίξεων άνοιξε η Εθνική μας ομάδα, ενώ την αποστολή υποδέχθηκαν ο ταμίας της ΕΠΣΡ Μανώλης Κοκκινάκης και η Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΡ Ελένη Πολοπετράκη.
Την αποστολή της Πολωνίας υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Σταράκης και ο Β? αντιπρόεδρος της Ένωσης Νίκος Μιχάλας.
Ο πρόεδρος μάλιστα  της Ένωσης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, με κλιμάκιο της Εθνικής Ελλάδας, το Αθλητικό Γυμνάσιο και το 2ο Δημοτικό Σχολείου Ρεθύμνου για να προωθήσει τα σπουδαία αυτά φιλικά παιχνίδια.
Το κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας αποτελούνταν από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Γεωργιάδη, τους αρχηγούς της αποστολής Μιχάλη Τσανόπουλο (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και τον Γιώργο Σουφλέρη (πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας) και τoν Team Manager Αντώνη Τζανετόπουλο. Μαζί με το κλιμάκιο της ΕΠΣΡ, βρέθηκε και η φανατική οπαδός της Εθνικής από το Βόλο, Θεανώ Διακόσια, η οποία κάλεσε τα παιδιά στο γήπεδο και μοίρασε αυτόγραφα.

Τελευταίος σταθμός των εκπροσώπων της Εθνικής μας ομάδας ήταν το Δημαρχείο Ρεθύμνης.
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης υποδέχθηκε με κάθε τιμή την αποστολή της Εθνικής.
Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της επίσκεψης της Εθνικής μας ομάδας για τα δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας και τόνισε ότι η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων πρέπει να πολλαπλασιάσει τις αγωνιστικές της επισκέψεις στην περιφέρεια.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία