Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην παλιά πόλη

Εκτύπωση

Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην παλιά πόλη

16/09/09
του Βασίλη Κασιμάτη

Με λεία 80 χιλιάδων ευρώ διέφυγαν χθες τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες, οι οποίοι νωρίτερα διέρρηξαν γνωστό κοσμηματοπωλείο στην καρδιά της παλιάς πόλης Ρεθύμνου.
Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο, φτάνοντας έξω από το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, τράβηξαν με ιμάντες, που είχαν δέσει στο αυτοκινητοφόρο, τα στόρια του καταστήματος και στη συνέχεια με μια βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν μέσα.
Οι θρασύτατοι διαρρήκτες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, αφαίρεσαν από τα ράφια του κοσμηματοπωλείου επιλεγμένα κοσμήματα αξίας, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνώριζαν που έχει τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης τα ακριβά χρυσαφικά, αφού ούτε που άγγιξαν τη βιτρίνα του καταστήματος.

Πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν πως οι δράστες έφυγαν άρων άρων από το κοσμηματοπωλείο, γιατί τους πρόδωσε ο συναγερμός του καταστήματος και μάλιστα κάποια από τα κοσμήματα τους έπεσαν κατά τη φυγή τους.
Μετά την πράξη τους οι θρασύτατοι δράστες επιβιβάστηκαν στο ΙΧ αυτοκίνητο που παρέμενε παρκαρισμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι διωκτικές αρχές του νομού έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ τη σχετική προανάκριση διενεργούν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία