"Νέα Εποχή" για τα σφαγεία Ρεθύμνου. Λύθηκε το πρόβλημα

Εκτύπωση

"Νέα Εποχή" για τα σφαγεία Ρεθύμνου.
Λύθηκε το πρόβλημα


        14/09/09

της Μόνικας
Ζουγανέλη
Yπογράφτηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και του Αναδόχου, η Σύμβαση για τα Δημοτικά Σφαγεία, δυνάμει της οποίας ο Ανάδοχος θα έχει την ευθύνη λειτουργίας τους για τα επόμενα 12 χρόνια.
Έτσι δίνεται λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα που αφορούσε στο σύνολο των πολιτών, αφού αφενός οι κτηνοτρόφοι αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά αλλά και πρακτικά προβλήματα από το προ μηνών κλείσιμο, αφετέρου και οι καταναλωτές εισέπρατταν εντελώς αρνητικά αυτή τη δυσκαμψία του συστήματος, τόσο στη τσέπη τους όσο και στην ουσία, που αφορούσε πολλές φορές και θέματα της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Ανάδοχο ότι έχει προχωρήσει στην κατάθεση όλων των σχετικών φακέλων στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να προωθηθεί άμεσα η προβλεπόμενη από το Νόμο διαδικασία της αδειοδότησης.
Πιστεύεται  ότι  σύντομα θα λήξει ένα μεγάλο πρόβλημα του Ρεθύμνου και  τόσο οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί, όσο και οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα συνάδουν με την προστασία της δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος. 

Περισσότερα για τον ανάδοχο, τις παραγράφους της σύμβασης και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που προκύπτουν από την "Σολομώντεια" αυτή λύση που εδόθη από πλευράς της δημοτικής αρχής θα μας σχολιάσει αύριο το πρωί στις 09.15 περίπου, στην ραδιοφωνική μας εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ» στους 104,7 (AgoraRADIO-Alpha Fm), ο ίδιος ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, καλεσμένος των δημοσιογράφων Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 21 Μάρ 2018

Αρθρογραφία