Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου

Εκτύπωση

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου 

  • Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Της Μαρίας Καλογεράκη

Με σίγουρες υποψηφιότητες αυτές των Ανδρέα Ξανθού και Μιχάλη Ανδρουλάκη που συμμετείχαν και στις εθνικές εκλογές του 2007, αναζητούνται δυο ακόμα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπόλοιποι δυο υποψήφιοι είναι νέα πρόσωπα, βάζοντας έτσι τέλος σε όσα ακούγονταν σε διάφορα πηγαδάκια, ότι θα είναι οι ίδιοι υποψήφιοι που συμμετείχαν και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.
Έτσι, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές υποψήφια δε θα είναι σίγουρα η Δήμητρα Ντρέκη, ενώ ο Γιώργος Βλαστός έχει εκφράσει ξανά την επιθυμία του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Άλλωστε, το βράδυ της Παρασκευής 11/9 πραγματοποιήθηκε μια ακόμα συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, όπου στο επίκεντρο τέθηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ στο τραπέζι του διαλόγου έπεσε η εκλογική και πολιτική συγκυρία καθώς και η διαμόρφωση ενός σχεδίου για την εκλογική καμπάνια του κόμματος στο νομό.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, στο επίκεντρο, όπως ήταν φυσικό, τέθηκαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει και πανελλαδικά για την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.
Και τα 80 μέλη του κόμματος που ήταν παρόντα στη χθεσινή συνέλευση, κατέθεσαν τη βεβαιότητά τους ότι η επόμενη ημέρα, θα είναι μια ημέρα αγώνων για τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στα μέτρα που ανακοινώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων για την οικονομία.

Οι τελικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, ήταν να παρθούν στις 13/9/09 και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Δευτέρα, τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος θα ανακοινώσουν και επίσημα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το ψηφοδέλτιο του κόμματος για το νομό Ρεθύμνου, καθώς έκλεισε και η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε στη γυναικεία υποψηφιότητα.
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία