Πολλές εκπλήξεις για τον ερχομό της Εθνικής ομάδας νέων

Εκτύπωση

Η γλυκιά Θεανώ από το Βόλο και ο «Γαλανόλευκος Φάρος» στο Ρέθυμνο, για την Εθνική ομάδα Νέων!

12/09/09

Πανελλήνιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας Νέων, η οποία θα αγωνιστεί στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Γάλλου στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 17.00) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας.

Στο Ρέθυμνο θα βρεθεί από την Τετάρτη για να προσκαλέσει στον αγώνα τους Ρεθυμνιώτες, η γλυκύτατη Θεανώ Διακόσια από την πόλη του Βόλου.
Η Θεανώ είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πιστές οπαδούς της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων και δεν παραλείπει να ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να στηρίξει την Εθνική μας ομάδα.
Η φράση «Η Ελλάδα είναι παντού» αποτελεί το motto της, ενώ  η γλυκιά Θεανώ έχει στηρίξει έμπρακτα στο παρελθόν της Εθνική Ελλάδας σε κρίσιμα ματς και διεθνείς διοργανώσεις όπως το Euro την Αυστρίας.
Το Ρέθυμνο είναι ο νέος της σταθμός στην περιοδεία λατρείας που πραγματοποιεί για την Εθνική και οι φίλαθλοι θα ενώσουν τη φωνή τους με τη δικιά της στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι στο Ρέθυμνο θα βρεθεί και ο πιο δυναμικός σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας, ο «Γαλανόλευκος Φάρος» από τα Χανιά για να δώσει το δικό του παλμό στην κερκίδα! Ο υπεύθυνος του συνδέσμου Νίκος Φλέκκας αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΣ Ρεθύμνου και τα μέλη του θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του ΔΑΚ Γάλλου, μοιράζοντας παράλληλα δωρεάν μπλουζάκια στους παρευρισκόμενους!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία