Διακομματική σύσκεψη στη Νομαρχία ενόψει των εκλογών

Εκτύπωση

Διακομματική σύσκεψη  στη Νομαρχία για την προετοιμασία ενόψει των εκλογών

12/09/09

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/9/09 στη Νομαρχία, υπό την προεδρία του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας, κ. Συμεών Γιαννάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διοίκησης της Νομαρχίας, κ. Νίκος Κατσανέβας, εκ μέρους της ΝΔ, ο κ. Καλαϊτζαντωνάκης, του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπακωνσταντής, του ΚΚΕ, ο κ. Αλεβιζάκης και του Συνασπισμού, κ. Ξανθός. 

Ο κ. Παπαδάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για την ετοιμότητα του μηχανισμού της Νομαρχίας, η οποία φέρει και το μεγαλύτερο βάρος στη διεξαγωγή των εκλογών, τονίζοντας ότι για την καλύτερη διεξαγωγή των εκλογών είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα ψηφοδέλτια να έχουν αποσταλεί μέχρι 26 Σεπτεμβρίου από τα κόμματα στη Νομαρχία.

Επίσης ο Νομάρχης σημείωσε ότι έχει ήδη αποστείλει σε όλες τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας ενημερωτικό σημείωμα που αναφέρει ότι οι υπάλληλοι αυτών πρέπει να εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα με βάσει τις αρχές της ισονομίας, δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας, χωρίς διακρίσεις. 

Κατά τη συνάντηση μοιράστηκαν στους εκπροσώπους των κομμάτων CD με τους εκλογικούς καταλόγους (196 εκλογικά τμήματα και 3 ετεροδημοτών) και τη σχετική νομοθεσία.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία