Α.Ο. Επισκοπής

Εκτύπωση

Α.Ο. Επισκοπής  

10/09/09

Η Κλήρωση του 10ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος έβγαλε Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Αστέρα Ρεθύμνου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δήμου Λαππαίων θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνετε στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Μια χρονιά η οποία θα βρει την Επισκοπή να φτάνει τις 8συνεχόμενες παρουσίες την κατηγορία.
Πολλά είναι αυτά όμως που έχουν αλλάξει μετά την ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από τον δραστήριο κ. Νικολιδάκη και το νέο συμβούλιο του, δείχνοντας από την πρώτη μέρα που ανάλαβαν τα καθήκοντα τους ότι έχουν όνειρα για την ομάδα τους. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανέλαβε ο Γιάννης Κατσούλης ενώ το προπονητηκό
team απαρτίζουν οι Αντώνης Σερβιλάκης (Βοηθός Προπονητή), Στράτος Γιοκαριδάκης (Γυμναστής), Βαγγέλης Κοέντας (Προπονητής τερματοφυλάκων & ακαδημιών).  

Τα δεκατέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας μας

Ο νέος προπονητής κράτησε τον βασικό κορμό της περυσινής ομάδας μας και έφερε στην Επισκοπή έμπειρους αλλά και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά την κατηγορία.
Βαγγέλης Κασσέλας 26-Αμυντικός (Αστερας Ρεθύμνου), Οδυσσέας Κελαιδής 19-Τερματοφύλακας (Κ21 ΟΦΗ), Χαφούς Εμρά 21-Μεσοεπιθετικός (ΑΟ Χανιά), Δημήτρης Νικολιδάκης 22-Επιθετικός (Ασή Γωνιά), Στάθης Ρουμελιώτης 22-Μεσοαμυντικός (Ε.Α.Π), Στέλιος Φραγκιαδάκης 23-Τερματοφύλακας (Ε.Α.Π), Χάρης Δελίμπασης 32-Αμυντικός (Ε.Α.Π), Νίκος Καψαλάκης 20-Αμυντικός (Ε.Α.Π), Στέλιος Ξυνομηλάκης 26-Αμυντικός (Ε.Α.Π), Στέφανος Στεφανής 22-Επιθετικός (Αμφιάλη), Νίκος Καραδάκης 30-Επιθετικός (Αετός Ανωγείων), Παναγιώτης Αλεξάκης 17-Επιθετικός (Απόλλων), Ηλίας Δαμανάκης 27-Αμυντικός (Ακρίτας), Βασίλης Θεοδωρακάτος 21-Αμυντικός (Ακρίτας).« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία