Χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή "ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ" και άλλα ...

Εκτύπωση

Χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή "ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ" και άλλα ...

11/09/09

Χθες το πρωί φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του AgoraRADIO - ALPHA FM στους 104,7 και στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ» με τους Βασίλη Κασιμάτη & Εύη Κοσμά, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Ηλίας Λαμπίρης.

Με τον κ. Λαμπίρη συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής σκηνής στο Νομό Ρεθύμνου. Ο κ. Λαμπίρης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη γενικότερη κατάσταση της προεκλογικής περιόδου στη χώρα. Ζήτησε οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήπιους τόνους, στοιχείο που χαρακτηρίζει και τον ίδιο προσωπικά στη πολιτική θητεία του.
Η συζήτηση μεταφέρθηκε και στα προβλήματα της υγείας με αιχμή του δόρατος το Γ.Ν. Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Επόμενος καλεσμένος της εκπομπής «ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ» ήταν ο πρόεδρος των παραγωγών κ. Τσιμπίδης με τον οποίο η Εύη Κοσμά συζήτησε το μείζον θέμα της Λαϊκής.

Ο κ. Τσιμπίδης εμφανίστηκε ανυποχώρητος στις θέσεις των παραγωγών και δήλωσε ότι αν δεν βρεθεί λύση άμεσα, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.


Στη συνέχεια, η εκπομπή μας συνδέθηκε με την επαρχία Αμαρίου και το Δήμο Συβρίτου όπου συνομίλησαμε με τον Επικεφαλή της Δημοτικής Μειοψηφίας του Δήμου κ. Γιώργη Μανογιαννάκη, σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο.
Ο κ. Μανογιαννάκης επανέλαβε για μια ακόμα φορά την αντιδημοκρατική, όπως άφησε να εννοηθεί, συμπεριφορά του Δημάρχου Συβρίτου κ. Μιχάλη Πετρακάκη, αφού όπως ο ίδιος είπε «αγνοεί την θεσμική θέση της Δημοτικής Αντιπολίτευσης πράττοντας όπως θέλει ο ίδιος και χωρίς να ρωτά κανέναν. Ειδικότερα και όσων αφορά τις ενστάσεις μας όπου έχουμε υποβάλει και γραπτώς με κοινοποίηση στη Νομαρχία και στη Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμαρχος εξακολουθεί να κωφεύει και να μην δίνει απολύτως καμία εξήγηση». 

Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, η ληστεία στην Τράπεζα Κύπρου, ο αυριανός αγιασμός στα σχολεία με τα όποια προβλήματα στέγης που υφίστανται αυτή τη στιγμή, το ζήτημα του Δικηγορικού Συλλόγου με την υποθηκοφύλακα, ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που αναπτύχθηκαν στη συνέχεια της εκπομπής. 

Ξεχώρισε η επίσημη παρουσία του Α΄ χορηγού  του  «ΠΡΩΙΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ», που δεν είναι άλλος από την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Ρεθύμνου, τη γνωστή σε όλους μας, Α.Ν.Ε.Ρ.

Η συνεργασία της ΑΝΕΡ και με το σταθμό μας είναι η συνέχεια μιας υγιούς συνεργασίας, που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και με τα υπόλοιπα ΜΜΕ του Ομίλου AGORA, όσον αφορά την διαφημιστική προβολή του εν λόγου εταιρικού ναυτικού σχήματος.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία