Ο Ηλίας Λαμπίρης αύριο στη ραδιοφωνική μας εκπομπή «Πρωινό Δελτίο»

Εκτύπωση

Ο Ηλίας Λαμπίρης αύριο στην εκπομπή «Πρωινό Δελτίο»  του AgoraRADIO - Alpha FM στους 104,7

Αύριο, μεταξύ 09.00 και 09.10 το πρωί, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο κ. Ηλίας Λαμπίρης θα συμμετέχει σε συζήτηση στο Σταθμό του AGORA RADIO - ALPHA FM στους 104,7 στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ» με τους Βασίλη Κασιμάτη και Εύη Κοσμά.

Το θέμα της συζήτησης είναι η πορεία της κατάρτισης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ καθώς και οι απόψεις του Βουλευτή για το τι μέλει γενέσθαι στις Εκλογές.

Προβλέψεις και συζήτηση επί των δημοσκοπήσεων και πιο συγκεκριμένα της Δημοσκόπησης του AgoraPress.gr, το οποίο εμφανίζει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ να κατέχει σταθερά τη πρώτη θέση με 38% έως 39% έναντι αυτό της Ν.Δ. που κυμαίνεται έως στιγμής στο 24% έως 26%.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω δημοσκόπηση αναφέρεται στην πρόθεση ψήφου των αναγνωστών μας, με δεδομένο  ότι ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα τα ψηφοδέλτια.
Σαφές το ενδεχόμενο αλλαγής του πολιτικού κλίματος από τη στιγμή που θα δημοσιευθούν τα ονόματα των υποψηφίων.

Για αυτό το λόγο η δημοσκόπηση της AgoraPress.gr θα κλείσει την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα ονόματα (πιθανώς αύριο μεθαύριο Παρασκευή) και θα ανοίξει νέα Δημοσκόπηση εκ νέου και από μηδενικής βάσης (μηδενισμός μετρητών) όπου και πάλι οι αναγνώστες της εφημερίδας μας θα μπορούν, έχοντας και τα ονόματα στη διάθεσή των αυτή τη φορά, να δηλώσουν ανώνυμα, όπως πάντα, την πρόθεση ψήφου σε συνάρτηση με τα συγκεκριμένα πολιτικά υποψήφια πρόσωπα αυτή τη φορά.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία