Η ΝΕΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ»

Εκτύπωση

AGORA RADIO - ALPHA FM 104,7 ΡΕΘΥΜΝΟ

  • H νέα ραδοφωνική εκπομπή "ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ" καθημερινά από τις 08.20 έως τις 10.10, εκτός Σαββάτου & Κυριακής

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!
Και η αρχή έγινε σήμερα στο Νομαρχιακό ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου
AGORA RADIO - ALPHA FM  στους 104,7 μεγάκυκλους.
Ο ALPHA FM είναι ο γνωστός σας σταθμός, που λειτουργεί την τελευταία δεκαετία ως πρώην μουσικός. Χαρακτηριστικό του, τον τελευταίο καιρό είναι οι καθημερινές αναμεταδόσεις του γνωστού Αθηναϊκού σταθμού ΣΦΑΙΡΑ FM με τις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού πρωί και απόγευμα.

Ο ALPHA FM, όπως προλογίσαμε και στην εφημερίδα μας «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» Σεπτεμβρίου που κυκλοφόρησε χθες, απορροφήθηκε από τον Όμιλο AGORA της «Ρ.Α.» και απέκτησε τη νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή μας με την ονομασία:
«ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ».

Αρκετό το κέφι σήμερα στους έξι συντελεστές της εκπομπής.
Στα μικρόφωνα ήταν ο Βασίλης Κασιμάτης και η Εύη Κοσμά, ενώ τη δημοσιογραφική επιμέλεια της θεματολογίας είχε η δημοσιογράφος μας Μαρία Καλογεράκη. Στην ηχοληψία ο γνωστός τεχνικός ... (και μη εξαιρετέος) Σάββας Γονιωτάκης, ενώ συντονιστής τεχνικής υποστήριξης ήταν ο Αντώνης Χόμπυς. Υπεύθυνος μηχανογράφησης & live streaming, ο Πέτρος Στεφανάκης της Enter the Web - Software.

Σήμερα η εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» ασχολήθηκε με την επικαιρότητα αναλύοντας τα φύλλα των  εφημερίδων.
Εκλογολογία και πιθανοί υποψήφιοι, σχολεία και διπλοβάρδιες, Διαδημοτική ναυτιλιακή εταιρία από την ΤΕΔΚ - μια νέα πρόταση της "Ρ.Α.", υπόθεση Σπανδάγος, ήταν τα κυριότερα θέματα της σημερινής συζήτησης, ενώ κυρίαρχα πρόσωπα που μετείχαν ζωντανά ήταν η Αντινομάρχης κ. Γιάννα Κεφαλογιάννη και ο ίδιος ο κ. Ευάγελος Σπανδάγος μεταξύ άλλων.

Παρότι η εκπομπή σήμερα έκανε την παρθενική της εμφάνιση, τα σχόλια που αποκόμισε ήταν θετικότατα και λίαν ενθαρρυντικά. Είναι βέβαια ξεκάθαρο ότι η εκπομπή θα βελτιώνεται καθημερινά, αφού μετά την σύντομη εφηβεία ... ακολουθεί η ωρίμανση!!
Το «Πρωινό Δελτίο» ήρθε για να μείνει ως η "Τρίτη" αλλά εντελώς ανεξάρτητη ερτζιανή δημοσιογραφική φωνή της Πόλης και του Νομού.

Όσοι αγαπήσατε την ακεραιότητα των ειδήσεων και τις βαθιές τομές στην επικαιρότητα που εδώ και 2 χρόνια σας προσφέρει η εφημερίδα «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ», θα αγαπήσετε σίγουρα και τη ραδιοφωνική μας εκπομπή «Πρωινό Δελτίο», που σκοπό έχει να αποκαλύπτει καθημερινά, με τον τρόπο που τόσο καλά γνωρίζει, τα προβλήματα και τις πτυχές της καθημερινότητας.

Στόχος μας είναι η καταγραφή της ειδησεογραφίας, ιδεολογία μας η εξυγίανση και ο αποσαφηνισμός των προβλημάτων του πολίτη.
Αυτό υπηρετήσαμε από την αρχή, σε αυτή ακριβώς τη γραμμή θα πορευτεί και στη συνέχεια και η ερτζιανή φωνή μας.
Από αύριο η εκπομπή θα συνδεθεί και με το internet με την τεχνολογία "live streaming" και με ιδιαίτερα αναβαθμισμένη τεχνική υποδομή.
Κοντολογίς, ο σταθμός πλέον θα ακούγεται σε 24ωρη βάση και μέσα από το διαδίκτυο με δυνατότητα ακρόασης από ολόκληρο το κόσμο!

Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση του σταθμού θα σας ανακοινωθεί αύριο σε νέο δελτίο.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη νέα αυτή πρωινή ζώνη του AGORA RADIO - ALPHA FM στους 104,7 και στην εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» από τις 08.15 έως τις 10.10 καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

Στην πορεία και άλλες νέες απογευματινές ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων και εκπομπές ποικίλου υλικού θα συμπληρώσουν το 24ωρο του σταθμού με την πάντα αξιόλογη μουσική πλαισίωση του ALPHA FM.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο σταθμό και την εκπομπή «Πρωινό Δελτίο» αφού ο πλουραλισμός, η πολυφωνία και η ελεύθερη σκέψη ενισχύεται στο Ρέθυμνο δυναμικά με την νέα αυτή Φωνή!
"Κρατηθείτε" και απολαύστε το μαζί μας!!!!!!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία