Συνάντηση Όλγας - Ξεξάκη

Εκτύπωση

Συνάντηση 
Όλγας - Ξεξάκη


09/09/09


Η υποψήφια Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, επισκέφθηκε χθες το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Ξεξάκη, με τον οποίο είχε συνεργασία για τα θέματα του ιδρύματος.

Η κ. Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια της Βουλευτικής της θητείας είχε ως πρώτη προτεραιότητα την προώθηση των ζητημάτων του τομέα της υγείας, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξή τους.

 «Είναι γεγονός, ότι το έργο το οποίο έχει επιτευχθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου τα τελευταία χρόνια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς επιλύθηκαν σειρά προβλημάτων και βελτιώθηκαν οι συνθήκες λειτουργίας του ιδρύματος.
Χαρακτηριστικό είναι η ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του κτιριακού συγκροτήματος, ενώ άμεσα αναμένεται να εγκριθεί πρόσθετο κονδύλι για συμπληρωματικά έργα, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στην εργολαβία και απαιτούνται ώστε να λειτουργήσει κανονικά.
Επίσης ιδρύθηκε και επανδρώθηκε η οφθαλμολογική κλινική και λειτούργησε η ψυχιατρική κλινική, για τη στελέχωση της οποίας ήδη προσελήφθησαν 8 νοσηλευτές», τόνισε στη συνάντηση η υποψήφια Βουλευτής.

Στο μεταξύ, για την κάλυψη αναγκών ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, έγινε πρόσληψη δέκα ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ο διοικητής ενημέρωσε την κ. Κεφαλογιάννη ότι στην παρούσα χρονική στιγμή το προσωπικό του ιδρύματος παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στους πολίτες και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι, ότι κατά το μήνα Ιούλιο το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τα εξωτερικά ιατρεία δέχθηκαν 8.212 περιστατικά, αριθμός, στον οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται οι νοσηλευόμενοι στις κλινικές, ενώ υπολογίζεται ότι σε καθημερινή βάση εξυπηρετούνται περίπου 120 άτομα από το Ακτινολογικό εργαστήριο, που σημαίνει περίπου 200 ακτινογραφίες την ημέρα!

Η κ. Κεφαλογιάννη συγχαίρει την διοίκηση και τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων και κλινικών για την πολυσήμαντη προσφορά τους, δηλώνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά της για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Νοσοκομείου και βέβαια σε πρώτη προτεραιότητα παραμένει η προώθηση των διαδικασιών ανέγερσης νέου Νοσοκομείου στο νομό μας, που αποτελεί έργο πνοής για το Ρέθυμνο.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία