Το ερχόμενο Σαβ/κο οι αποφάσεις των βενζινοπωλών

Εκτύπωση

Το ερχόμενο Σαββ/κο οι αποφάσεις των βενζινοπωλών

  • Στις 12 του μήνα η έκτακτη γενική συνέλευση του κλάδου στην Αθήνα
  • Στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα των βενζινοπωλών 

07/09/09
της Μαρίας Καλογεράκη


Παγώνει προσωρινά το ενδεχόμενο να προβούν σε κινητοποιήσεις στα μέσα του μήνα οι πρατηριούχοι του νομού, από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής "έστειλε" τη χώρα σε προεκλογική περίοδο.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η έκτακτη γενική συνέλευση που έχουν ζητήσει οι περισσότερες ενώσεις της χώρας για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην εγκατάσταση ταμειακών μηχανών, τους αυτόματους πωλητές και το ωράριο.

Την ίδια ώρα οι νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις όλης της χώρας έχουν ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία πώλησης υγρών καυσίμων.
Σε ό,τι αφορά στο νομό Ρεθύμνου, που συνεχίζει να κρατά τα σκύπτρα στην τιμή πώλησης της βενζίνης, το αρμόδιο κλιμάκιο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει ελέγχους και στα 65 πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού. Από την άλλη πλευρά, τα κλιμάκια ελέγχου διακίνησης και αποθήκευσης καυσίμων του υπουργείου ανάπτυξης πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους στα πρατήρια υγρών καυσίμων της χώρας.

Στο νομό Ρεθύμνου η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης αυτή την ώρα πωλείται προς 1,19 ευρώ το λίτρο. Ο πρόεδρος της Ρεθεμνιώτικης ένωσης βενζινοπωλών επισημαίνει πως παρατηρείται μια μικρή πτώση της τιμής της βενζίνης και μάλιστα το επόμενο διάστημα η τιμή αναμένεται να κατρακυλήσει.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία