Η "Agora" χορεύει στο ρυθμό της εκλογικής «Σάμπα»

Εκτύπωση

Η  "Agora" χορεύει στο ρυθμό της εκλογικής «Σάμπα»

  • Δώστε το εκλογικό σας στίγμα και ψηφίστε στον κατάλληλο χώρο δημοσκοπήσεων του AgoraPress.gr στη δεξιά πλευρά της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.
  • Σημείωση: Τα χρώματα στην "πίτα" έχουν σχέση με τη σειρά 1ου, 2ου κλπ και όχι με τους χρωματισμούς των κομμάτων.

Από σήμερα το απόγευμα και για όλο το μήνα έως την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, η καρδιά του Ομίλου Agora θα χτυπά στον παλμό των Εθνικών Εκλογών 2009.

Εφημερίδα
Η εφημερίδα «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» αποκτά εβδομαδιαίο χαρακτήρα.
Μπορεί ο Πρωθυπουργός να μας κατέπληξε λίγο, αλλά δεν μας εξέπληξε. Η υποδομή ήταν έτοιμη και πλέον η εφημερίδα μας θα εκδίδεται σε εβδομαδιαία βάση, πάντα δωρεάν!
Η προσπάθεια μεγάλη, το κόστος υψηλό, η κούραση στο ζενίθ, αλλά το Ρέθυμνο βγαίνει κερδισμένο αφού η μόνη ανεξάρτητη ειδησεογραφική φωνή του Νομού είναι πλέον σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της συχνότερα και όπως πάντα κόντρα στο ρεύμα των καιρών που θέλουν το δημοσιογράφο ... «υπάλληλο»!!

Ιντερνετική Εφημερίδα
Το AgoraPress.gr εδώ και λίγο διάστημα έχει αλλάξει όψη, έγινε ακόμα πιο εύχρηστο και λειτουργικό, ενώ νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα του καταγράφοντας δημοσιογραφικά την ημερήσια επικαιρότητα από το Ρέθυμνο και την υπόλοιπη Κρήτη.
Παρόλο το «νεαρό της ηλικίας» της, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχει ήδη περάσει από τις προηγούμενες Ευρωεκλογές, προσφέροντας πλήρη ενημέρωση λεπτό προς λεπτό "on line" και βαθμολογήθηκε με άριστα από το σύνολο των εμπλεκόμενων πολιτικών και όχι μόνο, φορέων του τόπου μας.
Ψημένη και μάλιστα πολύ πρόσφατα, πλέον η AgoraPress.gr καλείται και πάλι να επιδείξει το αυστηρό της πρόσωπο και ανεπηρέαστη όπως πάντα από μικροκομματικές «επεμβάσεις» να αποδώσει ... Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

Τηλεόραση
Το AgoraTV επανεμφανίζεται στις τηλεοράσεις σας μέσα από το XANIATV, με δική του τηλεοπτική ζώνη στις 2 το μεσημέρι (14.00) και στις 9 το βράδυ (21.00).
Από την ερχόμενη εβδομάδα στο κανάλι 37  (UHF 599) του ΑgoraTV-ΧΑΝΙΑΤV θα εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί υποψήφιοι του Ρεθύμνου από όλα τα κόμματα καθώς και εκτενή ρεπορτάζ από τα παρασκήνια και άλλα θέματα της επικαιρότητας. Από το τηλεοπτικό studio του AgoraTV στα Μισσίρια θα διεξαχθούν επίσης αρκετά DEBATE (αναμετρήσεις), τα οποία θα παρουσιάζονται "live" στον αέρα σε Ρέθυμνο αλλά και Χανιά.

Ιντερνετική τηλεόραση
Το ηλεκτρονικό AgoraTV άλλαξε και αυτό μορφή. Αναβαθμίστηκε σε πολλά επίπεδα με αιχμή του δόρατος την απόκτηση συνδέσμων (links) στο κάθε θέμα ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο οι τηλεθεατές μέσω του διαδικτύου θα μπορούν να αποθηκεύουν με συγκεκριμένο "σύνδεσμο" το κάθε τηλεοπτικό θέμα με σκοπό να το αναζητούν σε χρήση κατά το δοκούν.
Έτσι, η αναζήτηση των δημοσιευμένων πλάνων γίνεται πλέον ευχαρίστηση.
Ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε. Το AgoraTV έχοντας τη μοναδική ιδιόκτητη διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα στη Κρήτη, έχει και το "κλειδί" να πραγματοποιεί τις αλλαγές που χρειάζονται πάντα, προς το καλύτερο.

Ραδιόφωνο
Το ραδιόφωνο του AgoraRADIO - ALPHA Fm στους 104,7 απέκτησε την νέα πρωϊνή ζώνη (08.00-10.00) η οποία από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι στον αέρα με καυτά εκλογικά θέματα ενώ ταυτόχρονα θα καλύπτονται με συνεντεύξεις και live ανταποκρίσεις, όλα τα ειδησεογραφικά ζητήματα του Νομού και όχι μόνο.

Δημοσκοπήσεις
Ο Όμιλος θα διεξάγει τις δικές του δημοσκοπήσεις στο Ρέθυμνο με κύριο χαρακτηριστικό τη πρόθεση ψήφου. "On Street" ερωτηματολόγια, θα συμπληρωθούν επίσης από φοιτητές στους δρόμους της Πόλης και των χωριών.
Πολιτικοί αναλυτές έχουν ήδη κληθεί από το Πανεπιστήμιο Κρήτης να αναλύσουν αποτελέσματα και ερωτηματολόγια καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης των κομμάτων.
Ήδη από τη επόμενη ημέρα που ο Πρωθυπουργός κ. Κώστα Καραμανλής προκήρυξε εκλογές, όλα ήταν έτοιμα και το AgoraPress.gr φιλοξενεί τη πρώτη δημοσκόπηση στο δεξί μέρος της «σελίδας» και έτσι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει σε «κλειστή ψηφοφορία». 

Αγαπητοί φίλοι, προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε για εσάς μια δυνατή πολυφωνία σε όλα τα επίπεδα των ΜΜΕ. Ακόμα έχουμε πολύ προσπάθεια μπροστά μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Ζητάμε τη κατανόηση αλλά και τη στήριξή σας.
Βλέπετε, είναι δύσκολο ένας όμιλος ΜΜΕ να προσφέρει δωρεάν ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα και δίχως να ανήκει στη Κρατική επετηρίδα (κρατικές διαφημίσεις, προκυρήξεις κλπ), στοιχείο που εξασφαλίζει όμως για εσάς, το ανεξάρτητο του χαρακτήρα μας και κυρίως το αδέσμευτο του λόγου!
Δεν επαναπαυόμαστε, ούτε θρονιάζουμε στις δάφνες μας. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά. Αμοιβή μας η αποδοχή σας, "ευχαριστώ" μας, η αγάπη σας!

Και σε αυτές τις εκλογές μείνετε συντονισμένοι μαζί μας. Ζητήστε την ενημέρωση από την πιο καθαρή φωνή της «πόλης» και ζήστε μαζί μας τις εκλογές 2009, δίχως την περιττή εκλογολογία.

Ευχόμαστε να επικρατήσει ο καλύτερος και η χώρα να οδηγηθεί πολύ σύντομα σε καλύτερες μέρες, σε πιο απάνεμα νερά.
Όνειρα θερινής νυχτός;
Ε,... το καλοκαιράκι (θέρος) τελειώνει και όλα φαντάζουν πιθανά.

Με τσι γειές μας...

Μετά τιμής
Βασίλης Κασιμάτης
Εκδότης Διευθυντής Δημοσιογράφος

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία