Στο Ρέθυμνο έγινε η κλήρωση του 10ου Ομίλου της Δ΄εθνικής

Εκτύπωση

Στο Ρέθυμνο έγινε η κλήρωση του 10ου Ομίλου της Δ΄ εθνικής

Ανακοινώθηκε το χορηγικό πρόγραμμα και οι
παροχές της ΕΠΣ Ρεθύμνης

03/09/09

Σε μια άρτια, από όλες τις πλευρές εκδήλωση, η ΕΠΣ Ρεθύμνης φιλοξένησε την κλήρωση του 10ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής, ενώ πραγματοποίησε παράλληλα τις κληρώσεις του πρωταθλήματος Α΄και Β΄ κατηγορίας Ρεθύμνου, καθώς και τον ορισμό των αγωνιστικών του κυπέλλου της ΕΠΣΡ. Την κλήρωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Π.Ο., όπως ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Γιώργος Σαρρής, καθώς και τα μέλη της επιτροπής, Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας) και Σπύρος Ιωαννίδης (πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και ο γραμματέας της Επιτροπής Αντώνης Ραπαβήλας.

Ο κ. Σαρρής στο σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου και εξέφρασε το θαυμασμό του για το γόνιμο και εποικοδομητικό έργο της ΕΠΣ Ρεθύμνης, κατατάσσοντάς τη σε μία από τις κορυφαίες ενώσεις της χώρας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνης Γιώργος Σταράκης ευχαρίστησε τους χορηγούς της Ένωσης και την ΕΠΟ για την φιλοξενία της κλήρωσης της Δ Εθνικής στο Ρέθυμνο, ενώ αποκάλυψε το σχεδιασμό της Ένωσης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας η εμπιστοσύνη που έδειξε η ΕΠΟ στην ΕΠΣ Ρεθύμνης για την κλήρωση του 10ου Ομίλου, του Ομίλου του νησιού μας. Καλωσορίζουμε τον πρόεδρο της Επιτροπής του πρωταθλήματος και Πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου Γιώργο Σαρρή, τα μέλη της επιτροπής και καλούς φίλους, τον Κο Σπύρο Ιωαννίδη, πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και τον Κο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, πρόεδρο της ΕΠΣ Ευβοίας.

Είναι όλοι τους εξαίρετοι ποδοσφαιράνθρωποι με ήθος και ευπρέπεια και η παρουσία τους δίνει αίγλη στη σημερινή κλήρωση.
Καλωσορίζουμε επίσης τον εργασιομανή γραμματέα της επιτροπής διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τον κ. Αντώνη Ραπαβήλα, ο οποίος είναι και δοκιμασμένος φίλος του νησιού μας.

Η ΕΠΣ Ρεθύμνης δε θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, του οποίου η παρουσία στον θώκο της ομοσπονδίας, έχει να παρουσιάσει ένα αξιοθαύμαστο πρότυπο στιβαρής και ουσιαστικής διοίκησης, φέρνοντας παράλληλα την πολυπόθητη ηρεμία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία του κ. Πιλάβιου αποτελεί δικαίωση για όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτόν και τον στήριξαν στην τελευταία Γ. Συνέλευση της ΕΠΟ. Η ΕΠΣ Ρεθύμνης προσκαλεί από το βήμα αυτό τον κ. Πιλάβιο και θεωρεί τιμή της τον ερχομό του στα διεθνή φιλικά παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Πολωνίας στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο.
Η πρόσκληση αυτή ασφαλώς και ισχύει για όλους εσάς.

 Κυρίες και κύριοι,

Η Δ΄ Εθνική αποτελεί τον στυλοβάτη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και τα τοπικά πρωταθλήματα το γόνιμο υπόβαθρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που υπηρετούμε το βασιλιά των Σπορ, το ποδόσφαιρο που κάποιοι το έχουν αποκαλέσει ως η Όπερα του Λαού. Έχουμε υποχρέωση σαν θεσμικά όργανα να το περιφρουρήσουμε και μέσω αυτού να δημιουργούμε μόνο ισχυρούς δεσμούς φιλίας. H συμβολή όλων μας στην ευλαβική τήρηση του fair play πρέπει να είναι συνεχής υποχρέωση.

Θα ήταν παράλειψη στο σημείο αυτό να μην αναφέρω μια μαγική λέξη: ΧΟΡΗΓΙΑ. Είναι έννοια κλασική Ελληνική. Είναι από τους σημαντικότερους πολιτειακούς και κοινωνικούς θεσμούς της κλασικής αρχαιότητας. 

Η χορηγία καθιερώθηκε το 509 π.χ. ως θεσμός στην Αρχαία Ελλάδα. Ο σκοπός ήταν να βοηθήσει έμμεσα αλλά αποτελεσματικά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Το κράτος αναγνώριζε τη συμβολή των χορηγιών και χάρασσε το όνομα των χορηγών σε μαρμάρινες πλάκες. Η πράξη αυτή αποτελούσε κίνηση σεβασμού και τύγχανε καθολικής αναγνώρισης από τους πολίτες. Έχει λοιπόν υποχρέωση η αθλητική οικογένεια να στηρίζει και να υποστηρίζει τους χορηγούς. Όλων των ομάδων. Και φυσικά της διοργανώτριας αρχής του Νομού που είναι η ΕΠΣ Ρεθύμνης. 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους χορηγούς μας 

Τα έξοδα της κλήρωσης, την μηχανογράφησης, της φιλοξενίας κτλ είναι χορηγία της εταιρίας ΒΑΛΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, η οποία εδρεύει στην οδό Καζαντζάκη 1-3, και των ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ, όπου στο τηλέφωνο 800111211314 μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε για τον ασφαλιστικό φορέα. Ο μπουφές είναι μια χορηγία του Αποστολάκη και τα γλυκά του Ζαχαροπλαστείου «Κορμός».

Τις Μικτές μας ομάδες, τα δικά σας παιδιά, ντύνει το αθλητικό κατάστημα της πόλης «PORTO BELLO».
Το κατάστημα ΔΡΟΜΕΑΣ των ευγενικών παραγόντων αδελφών Τζαγκαράκη, συνέβαλλε χορηγικά στην ανακαίνιση των γραφείων της ΕΠΣΡ.

Χρυσοί Χορηγοί μας είναι: 

Η εταιρεία ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ του συμπατριώτη μας κου Βαρδή Βαρδινογιάννη, Η ΑΝΕΚ LINES, στην οποία προεδρεύει ο κ. Γιάννης Σήφης Βαρδινογιάννης, η ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ από σήμερα χρυσός Χορηγός μας θα είναι και η COSMOTE. Όλοι σας θα έχετε ακούσει στα ΜΜΕ το σλόγκαν «ο κόσμος μας εσύ». Έτσι λοιπόν και η COSMOTE θα βρίσκεται κοντά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, κοντά στους ανθρώπους της Κρήτης. Πρόκειται εξάλλου για μια εταιρία που στηρίζει την ελληνική περιφέρεια και ενισχύει αξιόλογες δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Ο ταμίας της ΕΠΣ Ρεθύμνης θα σας ανακοινώσει το χορηγικό πρόγραμμα της Ενώσεως προς όλα τα σωματεία του Νομού μας.

Εάν δε υπήρχαν οι Χρυσοί Χορηγοί μας αυτό δε θα ήταν εφικτό. Η διοίκηση πιστεύει ότι η χρονιά 2009-2010 έχει ως επίκεντρο την υγεία, τον εκσυγχρονισμό και την οικονομική ανακούφιση των παραγόντων αλλά και την εξυπηρέτηση με τη διάθεση laptop σε όλα τα σωματεία , την ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών , την πληρωμή όλων των γιατρών των πρωταθλημάτων υποδομής καθώς και το ποσό της Α΄ δόσης με τη μορφή μετρητών, την ημερομηνία χορήγησης της οποίας θα σας ανακοινώσει ο ταμίας μας.

Κλείνοντας, σας ευχόμαστε υγεία, ευημερία, εξεύρεση χορηγών και να διώξετε από τα σωματεία σας μια λέξη, η οποία δεν έχει θέση στην αθλητική οικογένεια. Η λέξη αυτή είναι η βία».

Σε δύο εβδομάδες η οικονομική ενίσχυση στα σωματεία του Νομού

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, το λόγο πήρε ο ταμίας της ΕΠΣ Ρεθύμνης, Μανώλης Κοκκινάκης ο οποίος αποκάλυψε την παράδοση, εντός δύο εβδομάδων, της πρώτης δόσης οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΠΣ Ρεθύμνης Συγκεκριμένα, στις Κρήσσες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου, θα δοθούν 1500 ευρώ.

Σε όλα τα σωματεία Δ΄Εθνικής του Νομού Ρεθύμνης (Αστέρας Ρεθύμνου, Επισκοπή, Αετός Ανωγείων, Ασή Γωνιά) θα δοθούν 1500 ευρώ στο κάθε ένα. Για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, έξοδα διαιτησίας κτλ. στα 16 σωματεία της Α΄ κατηγορίας η ΕΠΣ Ρεθύμνης ενισχύει με 800 ευρώ το κάθε ένα, ενώ και τα 11 σωματεία της Β κατηγορίας θα πάρουν 500 ευρώ το κάθε ένα. 

Χορηγεία Laptop σε όλα τα σωματεία - εναρμονισμένη με την εποχή της τεχνολογίας η ΕΠΣΡ

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΠΣ Ρεθύμνης Άλκης Μυρσιλίδης, μίλησε στους εκπροσώπους των σωματείων για τον μονόδρομο του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης με τη βοήθεια της τεχνολογίας και αποκάλυψε ότι ένα εξουσιοδοτημένο μέλος από όλα τα σωματεία του Νομού θα παραλάβει από ένα laptop, τα οποία αποτελούν χορηγία της Cosmote.

Laptop θα παραλάβουν επίσης τα μελή της διοίκησης της ΕΠΣΡ καθώς και ο αρχιδιαιτητής του Συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου, ενώ η ουσιαστική αναβάθμιση του επίσημου site της ΕΠΣΡ www.epsrethymnou.gr θα διευκολύνει κατά πολύ τα σωματεία του νομού, αφού εκεί θα φιλοξενούνται όλα τα νέα και οι αποφάσεις των Επιτροπών της Ένωσης. 

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνης κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης αναφέρθηκε στην ομιλία του στο ταμείο αρωγής της ένωσης, το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα στην υποστήριξη και φροντίδα των ποδοσφαιριστών που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία